۷ خرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۱۳

همایش آموزش علوم سیاسی - 1

افزایش دانش سیاسی از ضرورتهای هر جامعه در دنیای امروز است

افزایش دانش سیاسی از ضرورتهای هر جامعه در دنیای امروز است

دکتر قاسم افتخاری در افتتاحیه همایش " آموزش علوم سیاسی " گفت: افزایش دانش سیاسی از ضرورتهای هر جامعه در دنیای امروز است.

به گزارش خبرنگار مهر ، صبح امروز در همایش " آموزش علوم سیاسی  چشم اندازها و راهکارها " که به همت انجمن علوم سیاسی ایران برگزار شد، دکتر قاسم افتخاری ، رئیس انجمن علوم سیاسی ایران به اهداف و فعالیتهای انجمن علوم سیاسی اشاره کرد.

وی با اشاره به هدف اصلی انجمن علوم سیاسی که ارتقای دانش سیاسی و روابط بین‌الملل است گفت: بدین منظور تلاش کرده‌ایم فضایی برای ارتباط میان دانشمندان و محققان علوم سیاسی ایجاد کنیم ، به همین منظور کوشیده‌ایم در سایر دانشگاهها و شهرستانهای کشور نیز مراکزی و شعبی برای انجمن ایجاد کنیم. همچنین تلاش کرده‌ایم با محققان مؤسسات سایر کشورها نیز در ارتباط باشیم.

وی تأکید کرد: افزایش دانش سیاسی از ضرورتهای هر جامعه در دنیای امروز است.

در ادامه دکتر سید علی مرتضویان، دبیر همایش پیشینه همایش اشاره کرد و گفت: در همایش سال گذشته به ضرورت بازنگری در آموزش دانش سیاسی تأکید شد و همایش امسال در ادامه آن مطرح شد.

وی تأکید کرد: در این همایش حول محورهای اندیشه سیاسی، روش‌شناسی در علوم  سیاسی، مطالعات حقوقی، اقتصادی سیاسی و مسائل جهان سوم ، جامعه‌شناسی و زبان خارجی سخنرانی‌های توسط اساتید علوم سیاسی صورت خواهد گرفت . در این همایش بر مسائلی چون مباحث جدید علوم سیاسی ، تحولات بین المللی، حقوق ، روش شناسی و زبان های خارجی تأکید خواهد شد.

دکتر عباس کریمی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران به تقدیر از برگزارکنندگان همایش پرداخت و گفت: دانشکده حقوق و علوم سیاسی نه تنها مقر انجمن علوم سیاسی که خانه این انجمن است.

وی تأکید کرد: تاکنون بحث انجمن به عنوان ارزیاب و ناظر آموزش علوم سیاسی بوده است. ما در آستانه تحول در نظام آموزشی دنیا قرار داریم و از این رو نظام آموزشی باید تحول یابد. زیرا تنوع علوم ومنابع آموزشی موجب شده که نظامهای قدیمی توانایی رقابت با آنها را ندارند. لذا قطعاً نظام آموزشی سنتی نمی‌تواند با این تحولات حرکت کند و  انجمن علوم سیاسی باید در نظام آموزش دانش سیاسی فعالیت کند و به همراه نظام آموزشی فعالیت کند.

دکترعلی اکبر علیخانی ، رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و علوم اجتماعی نیز با اشاره به مشکلات نظام آموزشی ایران گفت:  باید میان علم و واقعیت پیوند ایجاد کرد. ما باید بتوانیم کاری کنیم که نیازمان به غریبان رفع شود ، زیرا در اساس ایشان فضای گفتمانی ما را درک نمی‌کنند، زیرا در فضای دیگر می‌اندیشیده‌اند.

وی گفت: هدف از این همایشها آن است که نقدی بر خودمان وارد کنیم . همچنین بحث میان‌رشته‌هایی را باید جدی‌تر بگیریم که البته و متأسفانه در این همایش کمتر بدانها توجه شده است.

کد خبر 690864

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha