به گزارش خبرنگار مهر، دکتر کمال محامد پور امروز در اولین کنفرانس بررسی آثار میدانهای الکترومغناطیسی بر بافتهای زنده و تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی با اشاره به این مطلب که بطور قطع نمی توان بر آثار میدانهای مغناطیسی نظر داد، گفت: این کنفرانس می تواند با تبادل نظر، راهکارهای مناسبی برای همزیستی انسان با این امواج ارائه دهد.
معاون وزیر ارتباطات آلودگیهای زیست محیطی را منحصر به آلودگیهای صوتی، هوا و ترافیک ندانست و افزود: امواج الکترومغناطیسی نیز به عنوان یکی از آلاینده های زیست محیطی مطرح هستند که علی رغم اینکه سالهاست که در دنیا مطالعات زیادی در این زمینه انجام شده ولی در ایران توجهی به آن نشده است.
وی این موضوع را یک موضوع بین رشته ای دانست که با مشارکت متخصصانی از رشته های فنی، پزشکی و حقوقی می توان در این حوزه تحقیقات کاربردی صورت گیرد.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به نبود استانداردهای لازم برای استفاده از تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی در کشور تاکید کرد: در این زمینه اقداماتی را وزارت ICT آغاز کرده است که از آن جمله می توان به تجهیز آزمایشگاههای مورد نیاز در دانشگاهها اشاره کرد.
معاون آموزش، پژوهش و امور بین الملل وزارت ارتباطات با اشاره به تجهیز آزمایشگاه MC در دانشگاه امیرکبیر، ابراز امیدواری کرد که این آزمایشگاه بتواند به عنوان قطب علمی در این زمینه دستاوردهای مناسبی را ارائه کند.
وی همچنین به مشکلات راه اندازی سایتهای موبایل و BTS اشاره کرد و ادامه داد: در برخی مناطقی که این سایتها راه اندازی شده است شکایات بسیاری در زمینه آسیبهای امواج بر بدن ارائه شده و در مناطقی که قصد راه اندازی این سایتها را داریم با مقاومت مردم مواجه هستیم که در این زمینه باید اطلاع رسانی شفاف و دقیقی صورت گیرد.
محامد پور با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ گزارش صریح و مستندی در زمینه تاثیر امواج الکترومغناطیس گزارش نشده است اظهار داشت : تاثیر این امواج به دو عامل شدت و طول جریان بستگی دارد.
وی خاطر نشان کرد: از این رو در حال حاضر سازندگان بر روی تجهیزات الکترونیکی و خروجی آنها متمرکز شده اند تا افراد کمتر در معرض امواج خطرناک قرار گیرند.
نظر شما