به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد حسن اکبری مطلق، صبح امروز دراین کارگاه آموزشی با بیان اینکه با گذشت 30 سال از انقلاب اسلامی ایران هنوز شاهد آسیبها، ناهنجاری ها و هنجارشکنی هایی هستیم، افزود: این مشکلات و هنجارها سلامت و امنیت اجتماعی ما را به خطر می اندازد.
وی تصریح کرد: هنگامی که به خروجی های آموزش و پرورش و برون دادهای دانشگاه و درون دادهای این فرآیند در جامعه رجوع می کنیم با یکسری آسیبهای آشکار مواجه می شویم که به عنوان معلول این فرآیند با آن مواجه هستیم.
مدیرکل سازمان بهزیستی خراسان جنوبی ادامه داد: ما تاکنون شاهد روند اقدامات پیشگیرانه زیادی برای تامین سلامت و امنیت اجتماعی در جامعه بودیم اما فرآیند این اقدامات قابل قبول نیست.
وی اظهار داشت: اگر چنانچه در جامعه ما آسیبی ایجاد شود و از سوی جوانان هنجار شکنی رخ دهد، اولین کسی که باید مورد سئوال قرار گیرد متولیان امر فرهنگ در جامعه هستند.
اکبری مطلق با اشاره به روند اقدامات پیشگیرانه از جمله در امر اعتیاد در کشور خاطرنشان کرد: اعتیاد یکی از آسیبهای اساسی است که دامنگیر جامعه شده اما متاسفانه مراجعین به مراکز ترک اعتیاد اعم از دانش آموز و دانشجویان دختر و پسر فقط برای دریافت وسایل بهداشتی یرای جلوگیری از انتقال بیماریها به این مراکز مراجعه می کنند.
وی با بیان اینکه امسال رویکرد جدید متولیان امر مبارزه با مواد مخدر در کشور اقدامات پیشگیرانه است، افزود: فعالیتهای سازمان بهزیستی در چند حوزه کاری است که کانون این حوزه ها در حوزه پیشگیری متمرکز شده و اقدامات خوبی را در این راستا از طریق مراکز مشاوره روانشناختی و ژنتیک، کلینیک های ترک اعتیاد همچنین مراکز نگهداری فرزندان بی سرپرست و ایتام انجام می دهد.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با تاکید بر داشتن عزمی راسخ و جدی در راستای اقدامات پیشگیرانه از سوی دستگاه های متولی، اظهار داشت: یکی از محورهای اساسی امر پیشگیری آموزش، آگاهی و اطلاع رسانی است که متاسفانه تاکنون این آموزشها نتیجه مطلوبی نداشته است.
اکبری مطلق خاطرنشان کرد: اقدامات پیشگیرانه باید مبتنی بر یافته ها و پژوهش های علمی صورت گیرد که در این راستا سازمان بهزیستی استان موضوعاتی را به تناسب حوزه های کاری خود به صورت فراخوان ارائه کرده تا بتواند از سطح بالای غنای نیروی انسانی استان در این جهت بهره گیرد.
نظر شما