۹ خرداد ۱۳۸۷، ۱۵:۵۳

موسوی تبریزی:

امام (ره) احزاب و اندیشه های مختلف را دور هم جمع می کرد

امام (ره) احزاب و اندیشه های مختلف را دور هم جمع می کرد

دبیرکل خانه احزاب با بیان اینکه معنی حزب از دیدگاه امام (ره) نشستن دور یکدیگر، تصمیمگیری، تصمیم سازی و تولید فکر است یادآور شد هنر امام این بود که احزاب را با اندیشه های مختلف دور یکدیگر جمع می کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید حسین موسوی تبریزی دبیرکل خانه احزاب در همایش فصلی خانه احزاب ایران که با موضوع بررسی اندیشه های سیاسی حضرت امام پیش از ظهر امروز در حسینیه شماره یک جماران برگزار شد اظهار داشت : امام (ره) در تمامی حرکات سیاسی خود به مردم توجه داشته و ملت را مورد خطاب قرار می دادند و احزابی که از طرف مردم می جوشیدند برای امام چه قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شدیدا مورد عنایت بودند.

وی با اشاره به باز شدن فضای سیاسی کشور پس از سال 1356 افزود : طبیعی است که رهبری که بخواهد فعالیت سیاسی انجام دهد توجه دارد که واسطه هایی باید مردم را در جذب به مبارزه آگاه و بسیج کند.

موسوی تبریزی به تاکید امام (ره) بر تقویت تشکل های سیاسی از جمله تشکل های روحانی اشاره کرد و گفت : امام تاکید داشتند که حداقل هفته ای یک بار روحانیون دور هم نشسته و  احوال هم را بپرسند چرا که همیشه عده ای که منافع خود را در خطر می بینند نمی خواهند افراد دور هم جمع شده به تولید فکر پرداخته و تصمیمگیری کنند.

وی ادامه داد : معنی حزب از دیدگاه امام (ره) نشستن دور یکدیگر، تصمیمگیری، تصمیم سازی و تولید فکر است. هنر امام این بود که احزاب را با اندیشه های مختلف دور یکدیگر جمع می کرد.

دبیر کل خانه احزاب ایران گفت : وقتی در کشور بخواهیم برای نظام و انقلاب پشتوانه سازی کنیم و مردم را به شرکت درتعیین سرنوشت سیاسی خود ترغیب کنیم باید عده ای را داشته باشیم که بتواند آنها را هدایت و راهنمایی کرده و همچون زنجیر به یکدیگر پیوسته کنند.

موسوی تبریزی با تاکید بر اینکه جامعه روحانیت مبارز تهران در شکل گیری انقلاب بسیار تاثیر گذار بود، افزود : حتی اگر تشکل های روحانی هم تنها بودند مسلما در انقلاب به جایی نمی رسیدند اما امام همواره توصیه و تاکید داشتند که تشکل های مذهبی و روحانی در کنار یکدیگر به فعالیت بپردازند.

وی با بیان اینکه اولین وجوهات کمک به اولین حزب ایران از سوی امام (ره) انجام شد، تصریح کرد : پس از کمک امام در اوایل انقلاب حدود 10 میلیون تومان از وجوهات هدایا به حساب حزب جمهوری توسط بنده ریخته شد که امام نیز از آن مطلع گشتند و این امر نشان می دهد که وجود حزب از دیدگاه امام در کشور چه اهمیتی داشت، لذا باید احزاب طوری فعالیت کنند که در مردم نفوذ داشته و از حمایت آنها برخوردار باشند.

وی تاکید کرد : هر حزب و گروهی که به دنبال انحصارگری بود امام را ناراحت می ساخت و اگر روزی در اواخر کار شاهد تعطیلی حزب جمهوری بودیم به خاطر این بود که برخی افراد این حزب اعتقاد داشتند تمامی مسئولین باید از بدنه این حزب باشند.

 موسوی تبریزی در پایان با تاکید براینکه مردمسالاری واقعی در جوامع با تکیه و تقویت احزاب شکل خواهد گرفت خاطرنشان کرد : اینکه عده ای امروز فعالیت احزاب را نفی می کنند حرف درستی نیست.

کد خبر 692057

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha