به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل محمد زاده ظهر یکشنبه در همایش مسئولان مراکزدرمانی اعتیاد مازندران در استانداری افزود: 869 نفر از طریق خانواده، هزار و 879 نفر از طریق کوچه و خیابان، 325 نفر در سربازخانه ، 391 نفر در منزل و 269 نفر از طریق سایرین در مازندران معتاد شده که در مراکز درمانی بهزیستی تحت درمان هستند.
وی خاطر نشان کرد: بیش از 66 درصد مصرف کنندگان مواد مخدر به صورت تدخینی اعتیاد داشتند.
مدیرکل بهزیستی مازندران با اشاره به اینکه مواد افیونی تریاک و کرک به ترتیب با حدود 29 و 38 درصد مصرف بیشترین میزان اعتیاد معتادان را تشکیل می دهد تصریح کرد: مصرف هروئین و حشیش در استان مازندران در مقایسه با سال های گذشته سیری نزولی داشته است.
محمد زاده با بیان اینکه تعداد مراکز درمانی معتادان در مازندران نسبت به سال گذشته افزایش دو برابری داشته است، یادآور شد: حدود 26 درصد مراجعه کنندگان به این مراکزبرای اولین بار به سمت اعتیاد گرایش پیدا کرده بودند.
وی افزود: 21 مرکز خصوصی در مازندران پارسال 6 هزار و 936 نفر را درمان کردند و حدود 17 درصد معتادین در مراکز دولتی درمان شدند.
به گفته محمد زاده، 94 درصد معتادین مراجعه کننده به مراکز ترک اعتیاد مردان و مابقی زنان بودند.
این مسئول اظهار داشت: بیشتر مصرف کنندگان مواد مخدر را متاسفانه سنین 25 تا 30 سال تشکیل می دهند که نگران کننده است.
وی در پایان گفت: 8/2 درصد افراد معتاد مراجعه کننده به مراکز درمانی در سال گذشته دانش آموز، 7/0 درصد دانشجو، بیش از 4 درصد خانه دار، حدود شش درصد سرباز، بیش از 26 درصد کارگر، 10 درصد کارمند، بیش از 4 درصد نظامی ، 18 درصد کاسب و 15 درصد افراد بیکار تشکیل می دادند.
24 مرکز درمان ترک اعتیاد خصوصی، سه مرکز دولتی و یک مرکز بستری معتادین در استان فعالیت دارند.
نظر شما