علی اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر در بوکان اظهار داشت: بنابر مصوبه هیئت دولت و ابلاغیه رئیس جمهور، همسران زندانیان تا اتمام مدت زمان حبس زندانی طبق قانون زنان سرپرست خانوار تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار می گیرند.
وی ادامه داد: در این راستا فرزندان این زندانیان و کودکان بی سرپرست طبق قانون از خدمات نهادهای حمایتی در زمینه های معیشت، تحصیل، بهداشت و درمان و اشتغال بهره مند می شوند.
اکبری با اشاره به فعالیت مراکز مراقبت بعد از خروج از زندان، زندانیان در کشور بیان داشت: قبل از راه اندازی این مرکز 37 درصد از زندانیان پس از آزادی به دلیل ارتکاب جرایم دوباره به زندان باز می گشتند که این رقم با راه اندازی این مراکز به کمتر از سه درصد رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس آمارهای جهانی، ۲۴درصد از افرادی که به زندان میروند پس از آزاد شدن دوباره به زندان بازمیگردند که این آمار در ایران و در زمینه معتادان به ۳۷درصد رسیده است.
مدیرکل اقدامات تامینی و تربیتی سازمان زندانهای کشور بیان داشت: ۱۷۱انجمن حمایتی از زندانیان در ۱۷۱شهر کشور به صورت مستقل در حال فعالیت هستند که حمایت و رسیدگی به خانوادههای زندانیان در اولویت کاری آنها قرار دارد.
وی عامل اصلی بزهکاری و جرایم را بیکاری افراد اعلام و بر ایجاد و تقویت بسترهای اشتغال در جامعه تاکید کرد.
وی عنوان کرد: بر اساس بررسیهای انجام شده ۷۰درصد زندانیان کشور را افراد متاهل تشکیل میدهند که اعضای خانوادههای آنها نیازمند کمک و حمایت هستند.
اکبری به منظور شرکت در مجمع عمومی انجمن حمایت از زندانیان بوکان به این استان سفر کرده بود.
نظر شما