به گزارش خبرگزاري مهر، به نقل از روابط عمومي دانشگاه علم و صنعت ايران، هدف از اين سمينار مشترك كه به زبان انگليسي ارائه خواهد شد، ايجاد ديداري بين دانشمندان آلمان و ايران با يكديگر و تمركز بر روي دانشجويان ايراني به منظور آشنايي و آينده نگري درحوزه فعاليت هاي جهاني در موارد نانو ساختار و آغاز همكاري در زمينه هاي مختلف علوم و تكنولوژي نانو مي باشد.
افق هاي جديد در نانو تكنولوژي، نانو محاسباتي، مواد نانو ساختار سراميكي دما بلا، نانو لايه هاي مغناطيسي، سنتز نانو ذرات، روشهاي اندازه گيري مواد نانو ساختار، نانو دارو، حافظه هاي مغناطيسي نانو ساختار، رفتار ترابري مواد نانو ساختار، ممبران نانو ساختار، آلياژهاي نانو ساختار مغناطيسي و برنامه هاي نانو تكنولوژي در ايران و آلمان از محورهاي اصلي سمينار مذكور خواهد بود.
گفتني است در حاشيه سمينار نمايشگاهي در ارتباط با وسايل و تجهيزات اندازه گيري مرتبط با نانو تكنولوژي برگزار خواهد شد و به منظور ارائه دستاوردهاي علمي جاري در سطح دانشگاهها و مراكز پژوهشي كشور امكان ارائه پوستر فراهم خواهد بود.
شايان ذكر مي باشد، نانو تكنولوژي از مباحث كليدي در توسعه تكنولوژي قرن و بيست و يكم مي باشد.
استفاده از مواد با ساختارهاي نانو، پيشرفت ها و راه حل هاي شگرفي براي محصولات آينده ايجاد خواهد كرد. اين تكنولوژي طراحي، سنتز و ساخت مواد، قطعات، اجزا و ماشين آلات در محدوده ابعادي 1 تا 100 نانومتر مي باشد.
كاهش ابعاد ماده به اين دامنه باعث وقوع رفتارهاي جديد و برتر در خواص فيزيكي، شيميايي، مكانيكي، بيولوژيكي و ... مي گردد.
در اين ارتباط خواص مواد نانو ساختار تحت تاثير طراحي و كنترل ساختار نانومتري است كه نقش مهمي را در توسعه مواد پيشرفته ايفا مي نمايد.
نظر شما