۲۰ خرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۲۸

شهرک صنعتی قوچان برای1500 نفر ایجاد اشتغال کرده است

مشهد - خبرگزاری مهر :مدیر شهرک صنعتی قوچان میزان اشتغال زایی این شهرک را یک هزار و 500 نفر اعلام کرد.

به گزارش  خبرنگار مهر در مشهد، مصطفی پیرایش ظهر امروز در جمع خبرنگاران  افزود: البته در حال حاضر میزان اشتغال مستقیم 27 واحد فعال این شهرک 400 نفر است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر 73 قرار داد منعقد شده که با استقرار این واحدهای جدید در نیمه نخست امسال میزان ظرفیت اشتغال به یکهزار و500 نفر خواهد رسید.

پیرایش در خصوص نوع فعالیت واحدهای مستقر در این شهرک، گفت : از مجموع 27 واحد تولیدی موجود، 15 واحد در بخش صنایع غذایی، شش واحد در زمینه صنایع شیمیایی؛ سه واحد در بخش صنایع فلزی، دو واحد در زمینه صنایع سلولوزی و یک واحد هم در بخش صنایع نساجی فعال هستند.

وی در خصوص  معرفی واحدهای مستقر در شهرک برای دریافت  تسهیلات بانکی، افزود: 45 درصد واحدهای تولیدی شهرک صنعتی قوچان که معادل 36 واحد است (با احتساب واحدهای در حال ساخت)، برای دریافت تسهیلات از محل بنگاههای زودبازده به بانکها معرفی شده اند.

پیرایش تصریح کرد: از این تعداد 24 واحد موفق به عقد قرارداد و جذب تسهیلات شده اند، هشت واحد مصوب و در مرحله تکمیل پروانه هستند و تنها چهار واحد به دلایل مختلف با مشکل مواجه شده اند.

وی در خصوص مزایای استقرار واحدهای صنعتی در این شهرک اظهار داشت: این شهرک دارای دو حلقه چاه و اجرای پنج کیلومتر شبکه آبرسانی به همراه منبع هوایی با حجم ذخیره 150 مترمکعب آب است. 
 
این مسئول افزود: وجود ایستگاه تقلیل فشار گاز به ظرفیت پنج هزار مترمعکب در ساعت و منبع توزیع گاز به طول پنج کیلومتر از دیگر مزایای این شهرک است.

پیرایش همچنین گفت: پروژه گاز رسانی در فاز دوم این شهرک با اعتبار یکصد میلیون ریال از محل اعتبارات داخلی شرکت در سال جاری در دست اقدام است.

وی یادآور شد: شهرک صنعتی قوچان دارای تصفیه خانه فاضلاب با دبی 400 مترمکعب در شبانه روز و نیز اجرای پنج کیلومتر شبکه جمع آوری فاضلاب است.

پیرایش در خصوص وضعیت میزان آلایندگی واحدهای مستقر در این شهرک صنعتی گفت: میزان آلایندگی پنج واحد صنعتی، از حد استاندارد فراتر است که بدنبال دریافت تذکرات لازم از سوی واحد محیط زیست شرکت شهرکهای صنعتی قوچان، این واحدها با به خدمت گرفتن مشاوران، درصدد رفع این مشکل هستند.

وی ضمن بیان اینکه واحدهای فوق در زمینه تولید کشمش فعالیت می کنند، افزود: صنعت فراوری کشمش نیازمند استقرار سیستمهای پیش تصفیه است تا میزان آلودگی فاضلاب آنها از حد مجاز تعریف شده، تجاوز نکند.   

پیرایش زمان آغاز فعالیت شهرک صنعتی قوچان را سال 63 عنوان کرد و افزود:  شهرک صنعتی قوچان دارای 3/41 هکتار زمین است که 1/30 هکتار از این میزان زمین صنعتی است.

وجود شبکه برق فشار متوسط پنج مگاواتی،  512 خط تلفن ثابت و 24 خط دیتا، وجود فضای سبز با هفت هزار اصله نهال و نیز مجاورت در جاده آسیایی از دیگر مزایای این شهرک است که مدیر شهرک صنعتی قوچان به آنها اشاره کرد.

شهرستان قوچان با جمعیت حدود یکصد و 86  هزار نفر در 125 کیلومتری شمال غرب مشهد واقع است.

کد خبر 696337

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha