مهدی نخعی در گفتگو با مهر اظهار داشت: بروز حوادث تلخ طبیعی گذشته به خوبی نقش موثر بهزیستی را در شناسایی، ساماندهی، نگهداری و در نهایت بازتوانی و به سرانجام رساند جامعه هدف بازمانده در این حوادث و بحرانها مشخص نمود به طوری که اگر این مداخلات و اعمال فعالیتهای تخصصی در کنار حمایتهای مددکاری، مشاوره ای صورت نمی گرفت احتمال بروز حوادث تلخ تری به ویژه در حوزه آسیبهای اجتماعی بعد از این بلایا و بحرانها وجود داشت.
وی خاطرنشان کرد: از این رو و با توجه به حادثه خیز بودن استان کرمان با گرد آوری تجربیات حاصله و تجهیز سازمان به امکانات و ابزار لازم برای مداخله بموقع و همچنین برگزاری دوره های آموزشی مدیریت بحران و مداخله در بحران ویژه مددکاران و مشاوران آمادگی لازم برای حضور به موقع و موثر در زمان بروز حوادث احتمالی را کسب کرده ایم.
وی گفت: با توجه به وسعت زیاد استان و فاصله زیاد بعضی شهرستانها تا مرکز استان علاوه بر ساماندهی تیمهای مداخله گر متشکل از پزشک، مددکار، مشاور،روانشناس، کارشناس تخصصی و عوامل پشتیبانی کننده در مرکز استان کرمان، تیمهای مشابهی نیز در تمامی شهرستانها مشخص شده اند که در زمان بحران و حوادث غیر مترقبه به سرعت وارد عمل می شوند.
معاون پشتیبانی بهزیستی کرمان گفت: برای هر شهرستان نیز دو شهرستان معین مشخص کرده ایم تا در زمان مورد نیاز به یاری شهرستان حادثه دیده بشتابند.
نخعی یاد آور شد: فلوچارت ستاد حوادث غیر مترقبه بهزیستی استان کرمان تدوین شده و به تمامی دستگاههای مرتبط در سطح استان و کشور ارسال شده است.
وی افزود: در این فلوچارت به طور کامل و شفاف مشخص شده است تا در حوادث غیر مترقبه احتمالی مدیران ستاد بحران و یا هر شخص دیگر چگونه و با چه شخصی درچه زمینه ای هماهنگ شود.
نظر شما