به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، سیدمحمدجعفر حجازی، صبح امروز در جلسه بررسی و رفع مشکلات شهرستان شادگان از تشکیل کمیته ای به منظور تسریع در اجرا و پیگیری آبرسانی به این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: بخشی از پروژههای مربوط به آبرسانی شادگان در هفته دولت سال جاری و بخش دیگر آن حداکثر تا قبل از پایان سال باید به اتمام و بهره برداری برسد.
وی در مورد وضعیت اشتغال شهرستان شادگان بیان داشت: اگرچه پایه اقتصادی منطقه، کشاورزی، شیلات و دامپروری است، اما صنایع نفت و کارخانجات شادگان نیز باید حداکثر نیروهای بومی را به کار گیرند.
حجازی عنوان کرد: طبق بخشنامه ابلاغی، مدیران دستگاهها و کارخانجات شادگان مکلفند از نیروی بومی استفاده کنند که امیدواریم با اجرایی شدن بخشنامه و نیز پروژه فولاد شادگان، بخش قابل توجهی از مشکلات مربوط به اشتغال این منطقه حل شود.
نماینده عالی دولت در استان خوزستان ساخت و تکمیل زهکشهای اراضی زراعی را از دیگر طرحهای مهم در شادگان به منظور رونق بخشی به کشاورزی عنوان کرد و یادآور شد: امسال مبلغ 10 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل زهکشها تخصیص یافته است.
حجازی در مورد طرحهای بهسازی روستاهای شادگان که تاکنون فقط در 17 روستا انجام شده است، گفت: علاوه بر اعتباری که از سوی دولت برای بهسازی و مقاوم سازی روستاهای شادگان تخصیص یافته است، مقرر شد اعتبار لازم برای بهسازی روستاهای بالای 50 خانوار از سوی استان تامین و حداکثر تا سال 88 این گونه روستاها بهسازی شوند.
وی تشکیل کمیته ای برای پیگیری و رسیدگی به مسائل امنیتی شادگان، کمک به تسریع اجرای صنایع و شهرکهای صنعتی، ایجاد رفاه عمومی، بهبود عبور و مرور شهری، اجرای پارک سه هکتاری در ورودی شادگان، حل مشکل آسفالت خیابانها و معابر و رسیدگی به عمران شهری، پیگیری خرید یک دستگاه بازیافت و جابجایی محل دفن زباله فعلی را از دیگر مصوبات این جلسه عنوان و اظهار امیدواری کرد: با انجام این اقدامات تا سال آینده چهره شهر شادگان متحول شود.
همچنین در این جلسه عبدالمجید ناصری نژاد، نماینده شادگان در مجلس با بیان اینکه برق و آب در شادگان به یک موضوع بحرانی تبدیل شده است، خواستار تسریع در اجرای پروژههای آبرسانی و تقویت شبکه برق به منظور جلوگیری از خاموشیهای گسترده در این شهرستان شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان خوزستان نیز در این جلسه از وضعیت تخلیه زباله ها و پسماندها در حاشیه تالاب شادگان انتقاد کرد و افزود: خشکسالی، اجرای پروژه های مختلف در زمینه جاده و راه، کم شدن آب و خشک شدن بخشی از تالاب، تخلیه مستقیم فاضلاب و رها سازی زباله ها در کنار جاده و حاشیه تالاب وضعیت زیست محیطی این اکوسیستم حساس را به شدت با خطر مواجه کرده است.
هرمز محمودی راد اظهار داشت: معیشت، زندگی و حیات بیش از پنج هزار نفر از ساکنان روستاهای شادگان و حاشیه نشینان تالاب به طور مستقیم با این اکوسیستم مرتبط است و هرگونه تخریب، آلودگی و بی توجهی به تالاب شادگان اثر مستقیم بر بهره برداران از آن دارد.
نظر شما