به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، رامین اسدی ظهر امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان اظهار داشت: از کل طرحهای مصوب شده بنگاه های زودبازده در طول سه سال گذشته در استان کردستان بیش از 85 درصد این طرح ها اجرایی شده و در حال حاضر فعال هستند.
وی ادامه داد: کل اعتبارات اختصاص داده شده برای بنگاه های زودبازده در استان کردستان مبلغی بالغ بر 12 هزار و 261 میلیارد ریال بوده است که تاکنون چهار هزار و 700 میلیارد ریال آن از طریق بانکهای عامل استان پرداخت شده است.
رئیس سازمان کار و امور و اجتماعی استان کردستان خاطرنشان کرد: تعداد کل طرحهای بررسی شده در استان کردستان 38 هزار و 585 فقره بوده که در صورت محقق شدن زمینه اشتغال بیش از 59 هزار و 100 نفر فراهم خواهد آمد.
اسدی عنوان کرد: تعداد طرحهایی که در این مدت در بانکهای عامل استان به تصویب رسیده 33 هزار فقره هستند که قرارداد 27 هزار و 934 فقره از طرحها بین متقاضی و بانکهای عامل جهت دریافت تسهیلات منعقد شده است.
دبیر شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان کردستان افزود: در بخش توزیع شهرستانی نیز شهرستان سنندج با 10 هزار و 808 طرح در مقام اول و شهرستان بانه با یک هزار و 215 طرح در مقام آخر قرار دارد.
وی افزود: خوشبختانه به دنبال افزایش نظارتها در استان کردستان وضعیت بنگاه های زودبازده مناسب بوده که امیدواریم با ادامه این روند شاهد رشد روز افزون آنها در زمینه ایجاد اشتغال و افزایش سرمایه گذاری در استان باشیم.
استاندار کردستان نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت افزایش نظارت بر وضعیت اجرا و پیگیری طرحهای زودبازده در استان افزود: دستگاه های متولی طرحهای بنگاه های زودبازده باید نظارت خود را بر روند اجرای این پروژه ها افزایش دهند.
اسماعیل نجار افزود: ایجاد اشتغال پایدار یکی از مهمترین اهداف طرح بنگاه های زودبازده بوده که با توجه به شرایط کنونی این هدف در حال محقق شدن است.
وی عنوان کرد: مسئولان و اعضای کارگروه های اشتغال و سرمایه گذاری استان و شهرستانها اولویت را به طرح هایی بدهند که دارای توجیه اقتصادی و بهره وری مناسب تری هستند که به نظر می رسد باید بیش از گذشته به بحث صنعت و معدن در استان کردستان به پتانسیل ها توجه شود.
نظر شما