به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علیرضا زالی امروز در مراسم افتتاحیه اداره شفاف در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: این مدل از ارائه خدمات به نوعی بهره گیری از فناوری های نوین و روشهای سنتی پاسخگویی و ارائه خدمات است که سابقه زیادی نیز در کشورهای پیشرفته دارد.
وی یادآور شد: محور دقت، سرعت و ارائه خدمات به شکل نوین در یک سازمان اجتماعی از فرآیندهای مهمی در تحقق دولت الکترونیک است که اداره شفاف در حوزه غذا و دارو این کار را به انجام رسانده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به چگونگی فرآیند عملکرد اداره شفاف اظهار داشت: مبنای مکانیزه کردن سیستم و استفاده از گزینه های متعدد و رفع نیازهای یک متقاضی به کمک سیستم مکانیزه و الکترونیک از جمله فرآیندی است که در این اداره به کار گرفته می شود.
وی مباحثی از جمله تکریم ارباب رجوع، ارتقاء خدمات و شفاف سازی و تقلیل نیروی انسانی را از دیگر اهدافی برشمرد که در اداره شفاف پیگیری می شود و اضافه کرد: اطلاع رسانی دارویی و مبنای اطلاعاتی برای غذا و دارو و همچنین ایجاد سیستم رهگیری به هنگام از دیگر موضوعاتی است که اداره شفاف غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آن را پیگیری می کند.
زالی بکارگیری 9 سامانه هوشمند و مجموعه 4 نرم افزار مادر را از مهمترین ویژگیهای اداره شفاف برشمرد و افزود: این نظام کاری در ابتدا به صورت پایلویت در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اجرا شده است و اکنون در مرحله اجرا قرار دارد و این آمادگی وجود دارد که در اختیار سایر دانشگاهها نیز قرار گیرد.
نظر شما