به گزارش خبرنگار مهر در این جلسه کارگردان فیلم زمزمه بودا با بیان اینکه فیلم های ساخته شده امروزی به دنیای کودکان نزدیک نیست گفت: بسیاری از کودکان و نوجوانان در کشورهای محروم و ستمدیده در نا امنی زندگی می کنند و هیچ گونه آسایشی ندارند.
حسین قاسمی با تاکید بر اینکه فیلمهای کودکان نیازمند فضای فانتزی است، اظهار داشت: در فیلم زمزمه بودا مشکلات کودکان افغانستان به تصویر کشیده شده است و این فیلم بیانگر آن است که کودکان بسیاری در جهان قربانی جنگ شده اند.
وی با بیان اینکه شخصیت اصلی فیلم زمزمه بودا را فردوس بازی می کند، یادآور شد: درک ما برای رسیدن به رویاها و تخیل های کودکان به واقعیت نزدیک نیست.
تهیه کننده این فیلم نیز در این جلسه با بیان اینکه از آغاز انقلاب برای کودکان کار تهیه کرده است، یادآور شد: این فیلم به راحتی با کودکان و بزرگسالان ارتباط برقرار می کند.
علی اصغر اوجانی خاطرنشان کرد: هیچ دولتی در افغانستان بدون حمایت ایران اسلامی پابرجا نخواهد ماند.
وی اظهار داشت: نشان دادن سختیهای کودکان مظلوم در سراسر جهان هدف مهم تولید این فیلم است و کودکان کشور ما باید قدر آسایش و امنیت خود را بدانند.
در ادامه سرمایه گذار فیلم زمزمه بودا نغمه های شاد زندگی کودکان را علت اصلی سرمایه گذاری خود در این فیلم عنوان کرد و گفت: کودکان شادی و نشاط را برای بزرگترها به ارمغان می آورند و نگاه به خنده معصومانه آنها دگرگونی را در پی دارد.
مهدی پرورده با اشاره به اینکه فیلم سازی در حوزه کودکان مورد بی مهری قرار گرفته است، بیان داشت: افرادی که در عرصه های مختلف سرمایه گذاری می کنند چنانچه به فکر توسعه و پیشرفت کشور خود هستند باید نگاهی نیز به کودکان داشته باشند.
وی اظهار داشت: زبان تصویر برای کودکان گویا تر است و سینما وتلویزیون بهترین ابزار برای به تصویر کشیدن مسائل و مشکلات است.
وی ادامه داد: روحیه کودکان شاد است و استقامت آنان در برابر مشکلات بیشتر از بزرگترها است.
نظر شما