به گزارش خبرگزاری مهر، این شماره از نامه فرهنگستان مانند شمارههاى پیشین آن شامل بخشهاى سرمقاله، مقاله، نقد و بررسى، تحقیقات ایرانشناسى، گلچینى از دیرینهها، فرهنگستان، تازههاى نشر، اخبار و نامههاست.
در بخش مقاله عناوین زیر دیده مىشود: «آواز نی» / احمد جلالی، «مولانا، قصهگوی اعصار» / علیمحمد حقشناس، «لغاتالشرقیه (چند نسخه به زبانهای فارسی و ترکی محفوظ در کتابخانۀ دانشگاه الأزهر)» / مصطفی موسوی، «زبان پاکیزه نگاه دار» / سیفالدین نظرزاده، «شطح عارف و گستاخی دیوانه در مثنویهای عطار» / فاطمه مدرسی و «شطحیات منظوم مولانا در غزلیات شمس» / مریم حسینی.
در بخش «نقد و بررسی» این شماره، مقالهای با عنوان «آیا فرهنگ شیرازی طنز میپرداخت؟» به قلم محسن ذاکرالحسینی آمده است. در بخش «تحقیقات ایرانشناسی» نیز مقالۀ «تهمینه (تهمیمه) کیست؟ (پژوهشی در اسطورهشناسی تطبیقی)» نوشتۀ بهار مختاریان به چشم میخورد و در بخش «فرهنگستان» هم مقالۀ «ترکیب در زبان فارسی (1)» نوشتۀ علاءالدین طباطبایی آمده است.
سرمقالۀ این شماره با عنوان «توسعۀ علمی یا تکثیر و ازدیاد تعداد مقالات؟» (تمهید مقدمهای برای تدوین سیاست علم و طراحی نقشۀ جامع علم کشور)» به قلم رضا داوری اردکانی است.
نظر شما