به گزارش خبرگزاری مهر، واحد خبر حوزه هنری اعلام کرد رضایی در این کارگاه دو روزه که با استقبال علاقمندان مواجه شده بود، به بیان نکات و تکنیکهای این حرفه پرداخت و گفت: بازیگر قبل از هر چیز باید خودش را بشناسد و در صورتی که عیب و حسن خود را فهمید و بر احساساتش تسلط یافت، میتواند در قالب دیگران نیز ظاهر شود و بازی کند.
این بازیگر تئاتر و سینما در تعریف بازیگری اظهار داشت: بازیگری در واقع شدن است نه بودن و بازی کردن یعنی اگر قرار است نقش آدم عصبانی را بازی کنیم باید عصبانی بشویم تا این احساس به بهترین شکل ممکن بروز کند و تماشاگر بفهمد ما عصبانی هستیم. این اصل در عرصههای مختلف سینما، رادیو، تئاتر وتلویزیون یکسان است.
برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر جشنواره فیلم فجر ادامه داد: بازیگری انسانیترین هنر حیات است که وسیله، هدف و موضوع پرداختن به انسان و احساسات اوست. ما همه بازیگریم. از صبح که از منزل خارج میشویم تا شب که بازمیگردیم، تمام ارتباطات ما در واقع بازی در دنیای واقعی و زندگیمان است.
رضایی در بخش دیگر سخنان خود کودکان را استادان برجسته بازیگری نامید و افزود: در بازیگری باید یک عمل ناخودآگاه را به صورت خودآگاه و به شکلی انجام داد که به نظر مخاطب ناخودآگاه برسد. این حاصل تمرین و تمرکز بازیگر روی احساسات و اعمال خویش است. دیده شدن مستلزم خوب دیدن و بازیگری مانند خلق یک موجود با درد همراه است.
نظر شما