فرود شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: معادل 100 میلیون هکتار از اراضی کشور در معرض بیابانی شدن قراردارند، که با انجام مطالعات و به وسیله ایجاد بادگیرها، بادشکنها و نیز تقویت پوشش گیاهی وایجاد جنگلهای دست کاشت دراین مکانها از تخریب آنها جلوگیری به عمل می آوریم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: تاکنون در سطح دو میلیون و 100 هزارهکتار از اراضی بیابانی مطالعات در رابطه با جلوگیری از تخریب شدن صورت گرفته، ضمن اینکه دراین اراضی نیزاز بادگیرها، بادشکنها، تقویت پوشش گیاهی و ایجاد جنگلهای دست کاشت برای مقابله با بیابانی شدن استفاده شده است.
وی با اشاره به فرسایش آبی و افت سفره های آبهای زیرزمینی، افزود: به منظور جلوگیری از کاهش کمیت، کیفیت و شور شدن سفره های آبهای زیر زمینی ضمن اجرای طرحهای آبخیزداری، حفظ ذخیره نیروگاه ها، اجرای عملیات مرتع داری و احیای پوشش گیاهی در حال انجام است.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری اظهارداشت: در سالجاری بالغ بر حدود هزار و 500 میلیارد ریال به عنوان اعتبارات ملی به سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشوراختصاص یافته که امیدواریم با تصویب اعتبارات خشکسالی این رقم افزایش یابد.
وی افزود: میزان اعتبارات استانی تخصیصی در سالجاری برای اجرای طرحها و برنامه ها درحدود اعتبارات ملی پیش بینی شده است.
نظر شما