به گزارش خبرنگار مهر، اکرمی در این کتاب ضمن شرح مباحث نظری تصویرگری کتاب های کودک و نوجوان، به موضوعاتی چون "جدا شدن تصویرگری از نقاشی"، "معرفی تصویرگران جهان"، "عناصر بصری" و... پرداخته است.
وی با اشاره به اینکه پژوهش در حوزه کودک و نوجوان مبدل به جریانی نا امید کننده شده است گفت: متاسفانه امروز در حوزه نظری تصویرگری کتاب های کودک و نوجوان تنها می توان به منابع تالیفی از نویسندگانی چون زنده یاد نادر ابراهیمی و زهره قایینی اشاره کرد. متاسفانه با وجود غنی بودن تصویرگری ایران، امروز عملا به این مبحث توجهی نمی شود و از تولید آثار پژوهشی حمایتی صورت نمی گیرد.
جلد اول مجموعه "کودک و تصویر" با عنوان "تاریخچه تصویرگری در ایران" سال 1384 از سوی نشر مدرسه منتشر شد. "شناختنامه تصویرگران برجسته ایرانی و تحلیل محتوایی تصویری در ایران" (سومین جلد مجموعه) نیز در حال حاضر در دست نگارش است.
اکرمی در این کتاب، به بررسی چهار دوره تاریخی تصویرگری در ایران یعنی دوره پیش از سال 1300، از 1300تا 1340، از 1340 تا 1360 و از 1360 تا امروز پرداخته است.
این نویسنده در حال حاضر به نگارش رمانی با عنوان احتمالی "بگذار از پنجره بیرون را نگاه کنم" مشغول است. رمان متاثر از زندگی نویسنده است که با فضای فانتزی برای نوجوانان ترکیب شده است.
نظر شما