به گزارش خبرنگار مهر، مهدی نوید ادهم در افتتاحیه همایش برنامه درس ملی که صبح امروز در باشگاه فرهنگیان برگزار شد، افزود: هر برنامه ای در کشور دیگر جواب نمی دهد بنابراین باید آسیب ها و چالش ها را که در بین مردم و دانش آموزان است بشناسیم و بعد برنامه ریزی کنیم.
وی عدم تقلید در برنامه ریزی درسی را مهم تلقی کرد و اظهار داشت: باید به بستر فرهنگی کشورمان در این زمینه توجه کنیم چرا که در مملکتی که هنوز مهر قانون خشک نشده، برخی سعی دارند قانون را دور بزنند بنابراین نمی توان از آن تقلید کرد.
نوید ادهم در ادامه سیر تولید کتابهای درسی را امید بخش خواند و گفت: سیر تولید کتابها و برنامه های درسی نشان دهنده رشد و بلوغ فکری نظام آموزش و پرورش است.
دبیر کل شورای عالی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تالیف کتب درسی ابتدا در کشورمان تک مولفه بود و بعد گروهی انجام می شد ،خاطر نشان کرد: در مقطعی رشد فکری در آموزش و پرورش به جایی رسید که باید برنامه درسی هدفمند باشد که این امر مهم ، امروز لحاظ می شود.
وی تولید برنامه درس ملی را یک موفقیت برای کشورمان خواند و افزود: در سطح دنیا تنها 30 کشور برنامه درس ملی دارند.
نوید ادهم ادامه داد: این تفکر که آموزش و پرورش به یک برنامه جامع و همه سو نگر که برآمده از فلسفه تعلیم و تربیت باشد یک پدیده مبارک می باشد که امروز صورت گرفته است.
دبیر کل شورای عالی وزارت آموزش و پرورش گفت: در شرایطی که امروز در آن به سر می بریم که آموزش و پرورش ما پاسخگوی نیازهای دینی جامعه نیست، تدوین سند درس ملی با ضرورت تحول بنیادین آموزش و پرورش گره خورده است.
وی با اشاره به ویژگی های درس ملی گفت: انسجام بخشی به سیستم آموزش و پرورش یکی از آنهاست چرا که امروزه ما از عدم انسجام معاونت های مختلف که مانند جزایر جدا از هم هستند رنج می بریم که سند درس ملی پیوند این مجموعه خواهد بود.
نوید ادهم تاکید کرد: پیوند ساختاری، وحدت فکری و نظری کارشناسان و مدیران و انسجام برنامه ای از ویژگیهای تدوین برنامه درس ملی است.
نظر شما