محسن نصرپور درباره تولیدات صدا و سیما مرکز گیلان به خبرنگار مهر گفت: مرکز گیلان پتانسیل فراوان دارد و تهیهکنندگان باسابقه در این مرکز بسیارند. به دستور رئیس رسانه ملی به دلیل داشتن لوکیشنهای متعدد، ظرفیت استان و حضور چهرههای نخبه در صورت موفقیت آثار امسال گیلان این مرکز به عنوان مرکز تولید فیلمهای تلویزیونی در میان مراکز استانی شود.
وی در ادامه افزود: مرکز گیلان سال 86 پنج فیلم تلویزیونی تولید کرد و امسال در صورت تامین اعتبار هفت فیلم 90 دقیقهای در دست تولید دارد. ما در صدا و سیما گیلان سعی داریم از طریق آثار نمایشی و مستند ظرفیتهای استان را به عنوان مرکز اقتصادی و گردشگری معرفی کنیم. در مجموع لوکیشنهای متعددی در این استان وجود دارد.
مدیر صدا و سیما گیلان خاطرنشان ساخت: اخیراً فیلم تلویزیونی "کادوس" را تولید کردهایم که به بحث اشتغال میپردازد و به زودی از شبکه باران و سپس از یکی از شبکههای سراسری پخش میشود. اخیراً مجموعه تلویزیونی "بچههای گیلآباد" را هم در 26 قسمت کلید زدیم که تصویربرداری آن تا پایان مرداد تمام میشود و از شبکه باران روی آنتن میرود.
نصرپور ادامه داد: مراکز استان سعی دارند آثار فاخر تولید و از شبکه سراسری پخش کنند. امسال ما در گیلان 12 فیلمنامه تصویب کردیم و به سیمای استانها فرستادیم تا در صورت موافقت تولید را شروع کنیم. در دو سال گذشته تحولاتی بزرگ در تولید فیلم تلویزیونی در مراکز رخ داد و در صورت ادامه این روند تا چهار پنج سال آینده شاهد افول فیلمهای خارجی خواهیم بود.
وی با اشاره به ساخت مستند شخصیتهای برجسته در مرکز گیلان گفت: در این باره طرح چند مستند ارائه شده که در حال بررسی است. قصد داریم در قالب مستند به زندگی آیتالله بهجت و پروفسور رضا بپردازیم. البته علاقمند به ساخت تولیدات نمایشی درباره این شخصیتها هستیم، اما هنوز فیلمنامه مناسبی به دست ما نرسیده است.
مدیر صدا و سیما گیلان درباره دلایل ضعف فیلمهای تلویزیونی مراکز گفت: یکی از دلایل اعتبار است و مسلماً اعتباری که به تهران تعلق میگیرد با تولیدات مراکز استان متفاوت است. ما هم طبق اعتباری که داریم از بازیگران برجسته استفاده میکنیم. البته با حمایتهای زیاد رئیس رسانه ملی هم اکنون این فاصله برای تولید فیلمهای تلویزیونی کمتر شده است.
نصرپور دلیل دوم این مسئله را فیلمنامه ذکر کرد و افزود: مشکل فیلمنامه همیشه مطرح بوده و مختص مراکز استانها نیست. اما به دستور رئیس رسانه ملی و معاون امور مجلس و استانها از بهمنماه سال گذشته کارگاههای آموزشی فیلمنامهنویسی در مراکز بزرگ استانها دایر شده تا این مشکل برطرف شود.
وی اشاره کرد: از سوی دیگر نرخ دستمزد بازیگران برجسته نسبت به گذشته بالا رفته است. البته ما سعی میکنیم از بازیگران مطرح گیلانی که در تهران مشغول به کارند در تولیدات نمایشی بهره ببریم.
مدیر صدا و سیما گیلان درباره پوشش فرستندهها گفت: شبکه اول سیما پوشش 95 درصدی دارد، اما برخی شبکهها کمتر است و شبکه استانی باران پوشش 70 درصدی دارد. ضمن اینکه در مرکز گیلان کمبود نیروی انسانی نداریم.
نظر شما