دکتر اسماعیل ساعی ور ایرانی زاد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: یکی از شرکتهای مستقر در این پارک موفق به تولید رباتهای جستجوگری شد که قادر است با کمترین خطا ماموریتهای تعریف شده را انجام دهد.
وی افزود: ربات جستجوگر قابل استفاده در لوله های انتقال نفت، گاز و فاضلاب است. این ربات قادر است علاوه بر اینکه محل دقیق خوردگیها و ترکها را در لوله های انتقال نفت، گاز و آب پیدا کند، محل نشت را نیز ترمیم کند.
رئیس مرکز رشد فناوری دانشگاه تربیت مدرس با تاکید بر اینکه دانش فنی این ربات بر اساس نیازهای کشور و با استفاده از تکنولوژی بومی طراحی و تولید شده است، اظهار داشت: نمونه این ربات با قیمت حدود 150 میلیون تومان از خارج وارد می شود ولی این ربات با کمتر از 30 درصد مبلغ مشابه خارجی قابل تولید است.
معاون پشتیبانی پارک فناوری تربیت مدرس، مهمترین ویژگی این ربات را بومی بودن تکنولوژی آن دانست و تاکید کرد: این ربات قادر است هر ماموریتی که برای آن تعریف می شود، اجرا کند.
وی همچنین از طراحی و ساخت سیستم عیب یاب شبکه انتقال و توزیع برق در این پارک خبر داد و تاکید کرد: محققان پارک فناوری تربیت مدرس موفق به تولید سیستم عیب یاب شبکه انتقال برق شدند که قادر است محل دقیق مشکل را در شبکه توزیع و انتقال برق تشخیص دهد.
نظر شما