به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مجید امینی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه 136 ایستگاه شهری و 131 پایگاه روستایی است، افزود: در بیرجند 101 ایستگاه، درمیان 22، سربیشه 17، قاینات 60، سرایان 15، نهبندان 22 و فردوس 30 ایستگاه ایجاد می شود.
وی محل ایجاد این ایستگاهها را به نسبت پراکند گی جمعیت و بیشتر آن را در مدارس سطح استان دانست و اظهار داشت: برای اجرای این طرح، مقدمات کار در استان فراهم شده و افرادی که باید آموزش ارائه کنند نیز مشخص شده اند.
معاون برنامه ریزی استاندار خراسان جنوبی کلیه عوامل اجرایی در اجرای طرح جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوارها دراین استان را با احتساب نیروهای پشتیبانی حدود 405 نفر اعلام کرد و اظهارداشت: 350 نفر نیروهای اجرایی و 32 نفر نیز نیروهای ستادی هستند.
به گفته وی این طرح بر اساس فرمهایی که از طریق دفاتر پستی، روزنامه ها، سایت مرکز آمار ایران، فرمانداری ها، بخشداری ها و دهداری ها داده می شود از اول مرداد آغاز می شود .
امینی در مورد روش اجرای این طرح گفت : در این طرح بر اساس راهنمای مربوطه، سرپرست خانوار اطلاعات مورد نیاز را تکمیل کرده و به همراه مدارک درخواستی از جمله اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه به نزدیک ترین مسجد محل مراجعه و فرم خود را ممهور به تأیید مسجد یا شورای محل خواهد نمود و سپس به ایستگاه طرح جمع آوری اطلاعات خانوار مراجعه و فرم خود را تحویل می نماید.
وی در مورد ادامه روند اجرای کار افزود :مأمور آمارگیر پس از تطبیق مدارک مربوطه با اطلاعات درج شده، فرم را در کامپیوتر ذخیره کرده و شناسنامه خانوار را مهر نموده و به سرپرست خانوار تحویل می نماید.
معاون برنامه ریزی استاندار خراسان جنوبی خاطر نشان کرد :کارت شماره رهگیری فرم مورد نظر به سرپرست خانوار داده می شود و هر گونه اقدامی در این خصوص از طریق این کارت رهگیری انجام می شود.
وی ثبت اطلاعات دقیق توسط خانوارها را در این فرمها خواستار شد و خاطرنشان کرد: امیدواریم مردم مشارکت فعال در طرح جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار که در راستای تحقق عدالت اجتماعی و هدفمند کردن یارانه ها اجرا می شود، داشته باشند.
نظر شما