دکتر الهه ملکان راد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در حال حاضر در دانشگاههای علوم پزشکی کشور آزمون پایان دوره پزشکی عمومی به صورت رسمی برگزار نمی شود اما در عین حال توجه به روایی، پایایی و عینیت آزمونهای پایان بخشی در دوره کارآموزی و کارورزی از اهمیت دوچندانی برخوردار است.
وی افزود: آزمونهای پایان بخشی در رشته پزشکی باعث می شود که از توانمندی های لازم حرفه ای برای خدمت رسانی درست به مردم جامعه توسط پزشک فارغ التحصیل اطمینان حاصل شود.
دبیر شورای آموزش پزشکی عمومی از تدوین آئین نامه اجرایی ارتقای آزمونهای پایان بخشی دوره کارآموزی و کارورزی توسط دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی خبر داد و افزود: به همین منظور در دومین نشست شورای آموزش پزشکی عمومی مصوب شد تا این آئین نامه به منظور افزایش روایی، پایایی و عینیت آزمونها تدوین شود و پس از بررسی در کمیسیون معین شورای آموزش پزشکی عمومی در نهایت برای تصویب به شورا تقدیم شود.
وی یادآور شد: در حال حاضر روشهای ارزیابی در بخشهای بالینی در همه دانشکده های پزشکی یکسان نیست و دبیرخانه شورای آموزش پزشکی عمومی در نظر دارد تا با مشارکت و همکاری دانشگاههای علوم پزشکی کشور، به منظور افزایش روایی و پایایی و عینیت آزمونها از روشهای نوین ارزیابی برای ارزیابی دانشجویان و کارورزان پزشکی استفاده کند.
ملکان راد پایایی، روایی و عینی بودن روشهای ارزیابی را در بخشهای بالینی مهم دانست و خاطرنشان کرد: به همین منظور باید با جایگزین کردن روشهای جدیدتر به جای روشهای قدیمی تر، ارزیابی فراگیران را نیز ارتقا بخشید.
نظر شما