متاسفانه در ادامه روند تخریب باشگاه های صنعتی که در سالهای پیش کم و بیش مجال مانور و خودنمایی می یافت شاهد بودیم که امسال با آغاز فصل نقل و انتقالات لیگ هشتم موج تخریب و هتاکی علیه این باشگاه های سازنده به شکل ناجوانمردانه ای تشدید شده و باشگاه های صنعتی توسط برخی افراد غیر مسئول و مسئولین باشگاه های خاص بی آنکه ذره ای برای سیاه نمایی ها و فرافکنی ها، خود را نیازمند منبع و سند موثق ببینند به طرزی غیر منصفانه و صرفا به جرم صنعتی بودن، تلاش ها و زحمات مجموعه باشگاه های صنعتی را زیر سئوال می برند و به گونه ای تبلیغ می کنند که در مباحث مالی این باشگاه ها تابع هیچ نظام مالی و برنامه ریزی نیستند و صرفا مدیریت هزینه، آن هم در شکل کلان و بی رویه بر آنها حکمفرماست.
این افراد هتاک در چند هفته اخیر با استفاده از تریبون رسانه های فراگیر مانند مطبوعات و حتی صدا و سیما اتهامات خود را به باشگاه های صنعتی شدت داده اند که باشگاه فولاد مبارکه سپاهان از طریق مراجع قضایی سخنان کذب و غیر مستند آنها را پیگیری خواهد کرد.
هر چند در مورد موج اتهامات، قضاوت نهایی را به مردم که به وضوح شاهد مسائل و اتفاقات فوتبال هستند می سپاریم اما طرح چند سئوال و ذکر چند مورد را ضروری می دانیم.
1- آیا مسئولین باشگاهی که حقوق مربی آن تا مرز یک میلیارد تومان از طریق نزدیکان همان باشگاه تایید شده و با جذب بازیکن خارجی تیمی که در سالهای قبل قراردادش با رقم پنجاه میلیون تومان بود و امسال با رقمی معادل سیصد و پنجاه میلیون تومان با آن باشگاه قرارداد بسته اجازه دارند تا باشگاه های صنعتی را به صرف هزینه های کلان متهم کنند؟
2- وقتی در فصل نقل و انتقالات امسال بسیاری از بازیکنانی که مذاکراتی را با باشگاه های دیگر داشته اند و حتی بعضی آنها با حضور آژانس های رسمی با باشگاه ها قرارداد داخلی امضا کرده اند و مذاکرات خود را نهایی نموده اند در مقابل پیشنهادات اغوا کننده و وسوسه انگیز مالی برخی باشگاه های خاص و پایتخت نشین تسلیم شده اند که از آن نمونه می توان منصوری ، توره، میر قربانی، کاظمی، حقی، علیرضا محمد و ... را نام برد، آیا نباید در این موضوع تشکیک کرد که مدیران باشگاه هایی که مدام علیه دیگران سیاه نمایی می کنند برای فرار و طفره از پاسخگویی نحوه جذب بازیکنان شاخص با رقم های کلان این گونه و بی محابا فضای فوتبال را تیره و تار کرده اند تا خود در مظان اتهام نباشند؟؟
3- مزیت باشگاه های صنعتی که همیشه نگاهشان به ورزش تولیدی و استعداد پروری بوده حرکت برنامه محور و توجه به رشته های مختلف ورزشی است و در آن نیز جذب و پرورش استعدادها برنامه های اول فعالیت هاست.
نگاهی به عملکرد باشگاهی مانند باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در رده تیم های پایه و معرفی استعدادهای ناب از این رده به فوتبال ، هندبال، کاراته، ورزش بانوان و ... نشانگر این است که بر خلاف برخی تیم های خاص به جای مدیریت هزینه، در استعداد پروری و تربیت بازیکن پیشتاز بوده ایم.
4- در پایان از فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ خواستاریم نظر به اینکه بندی در اساسنامه سازمان لیگ صراحتا به ممنوعیت افشای مبالغ قراردادها تاکید دارد این بند را اصلاح نمایند و شرایطی را فراهم آورد تا همه قراردادها به شکلی واقعی و روشی فراگیر قابل رویت و انعکاس باشد.
بدینگونه فضای اتهامات و اخبار کذب تا حد زیادی تعدیل می شود و مسئولان برخی باشگاه ها با کمک دلالان و خبر سازان کاذب، برای بیرون کردن رقیب از صحنه، در فصل نقل وانتقالات مجبور به هتاکی و دروغ پراکنی نخواهد بود و فضا نیز برای سودجویان فوتبال تنگ تر خواهد شد.
نظر شما