۱۹ تیر ۱۳۸۷، ۱۵:۱۳

ایجاد هزار سرویس بهداشتی از اولویتهای مهم میراث فرهنگی است

رشت - خبرگزاری مهر: قائم مقام میراث فرهنگی کشور گفت: ایجاد هزار سرویس بهداشتی در سطح کشور یکی از برنامه های اولویت دار سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در سال جاری است.

به گزارش خبرنگار مهر در رشت، حمید بقایی، ظهر چهارشنبه در اولین همایش روسای سازمان و معاونین سرمایه گذاری و طرحهای و مدیرعاملان شرکت های توسعه استانهای سراسر کشور در رشت، افزود: این طرح به لحاظ شرعی، ملی و قانونی یکی از ضروریات کشور است و باید تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.

وی همچنین با اعلام اینکه مجتمع های سرویس های بهداشتی از ایجاد هتل درکشور ضروری تر است، گفت: ایجاد یک هزار مجتمع سرویس بهداشتی ملاک ارزیابی معاونت سرمایه گذاری در کشور در سال 87 است.

بقایی، تهیه بسته های سرمایه گذاری را از دیگر وظایف مهم سازمان در سال جاری دانست و افزود: شفافیت سرمایه گذاری یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای توسعه گردشگری در ایران است که باید معاونتهای سرمایه گذاری این سازمان در این زمینه تلاش مضاعف انجام دهند.

وی اظهار داشت: در کنار سرمایه گذاری باید آموزش و فرهنگ سازی مدیریت در بخش گردشگری تقویت شود که این مقوله از مشکلات جدی این حوزه است.

بقایی با اعلام اینکه گردشگری در ایران یک مقوله بکر است، افزود: تمامی امکانات برای توسعه گردشگری در کشور فراهم است و باید با مدیریت قوی این استعدادها را شکوفا کرد.

این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی کشور اعلام کرد: اگر این دو ماموریت مهم به خوبی انجام شود بسیاری از مشکلات اساسی این سازمان حل می شود.

بقایی همچنین با اشاره به مسئله اصل 44 قانون اساسی و خصوصی سازی در سازمان بیان داشت: مشکل خصوصی سازی در کشورفقط قوانین نیست بلکه فرهنگ خصوصی سازی است که روند اجرای اصل 44قانون اساسی را کند و سخت کرده است.

وی عنوان کرد: سازمان میراث فرهنگی با واگذاری هتل های لاله که شامل هتل لاله یزد، تهران، سرعین و آب درمانی سبلان می‌شود، خصوصی سازی را از شعار به عمل تبدیل کرده است.

بقایی بیان داشت: فروش هتل‌های لاله در راستای اجرای سیاست‌های اصل 44 قانونی اساسی مبنی بر واگذاری بخش‌های دولتی به بخش خصوصی صورت گرفته است.

این مقام مسئول در میراث فرهنگی کشور با اشاره به طرح بزرگ تحول اقتصادی دولت یادآور شد: خروجی این طرح بزرگ عدالت، جلوگیری از اسراف و مدیریت بهینه منابع مالی در کشور است.

بقایی در ادامه با اشاره به اینکه تاکنون 10 اثر ملی ایران به ثبت جهانی رسیده است، یادآور شد: در طول 30 ساله گذشته هشت اثر از ایران به ثبت جهانی رسیده بود که در دولت نهم دو اثر جهانی از قبیل اثرم لی بیستون و سه کلیسای ایران با نامهای قره کلیسا به ثبت رسیده است.

کد خبر 713570

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha