به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مهدی حسنی بعد ازظهر امروز در جمع خبرنگاران در محل اداره کل اوقاف کل خراسان رضوی افزود: متأسفانه قرآن کریم در بین عموم افراد جامعه مورد بی توجهی قرار می گیرد و به جز خواصی که با قرآن انس دارند عموم مردم از این کتاب مقدس دورند.
وی با اشاره به این مطلب که بی توجهی مسئولان به قرآنیان و فعالان این عرصه موجب تقویت این امر می گردد اظهار داشت : آنطور که باید به قهرمانان قرآنی کشور بها داده نمی شود و حتی صداوسیما و رسانه ها نیز در سطحی که قهرمانان ورزشی را به نسل جوان جامعه معرفی می کنند در معرفی قهرمانان قرآنی همت نمی گمارند.
حسنی انجام یک سری اعمال مذهبی مثل نماز، روزه و زکات را ملاک ارزیابی عمل به دین در جامعه ندانست و خاطر نشان کرد: برخی از افراد انجام اعمال مذهبی را بدون علم و تحقیق، کورکورانه و از روی تقلید انجام می دهند.
وی اظهار داشت: این وظیفه رسانه ها و مسئولان ذیربط است که آگاهی و شناخت عمیق را به آنان بدهد و اگر این شناخت در سنین راهنمایی که شخصیت فرد کامل می شود به او داده شود در مقابل تهاجمات فرهنگی غیردینی نیز واکسینه خواهد شد.
وی مسلمان را "تسلیم گفته های خدا بودن" تعریف کرد و در ادامه تصریح کرد: مسلمان حقیقی، تسلیم محض بوده به عالم غیب ایمان دارد و این چنین انسانی مطیع تام امر الهی است و به اینکه خداوند چیزی جز صلاح او نمی خواهد، ایمان دارد .
حسنی بعد عملی" اعتدال قرآنی" را در سطوح بالای جامعه مورد غفلت خواند و اذعان داشت: حتی بین مراکز قرآنی و یا حتی بین قهرمانان دینی، ورزشی و هنری کشور اعتدال لازم وجود ندارد و اگر هدف، جاری شدن قرآن در زندگی است، اولین گام ایجاد تعادل در سطوح بالا و توجهات بایسته به جایگاه حقیقی قرآن است.
وی برخی مذهبیون جامعه را نیز دچار افراط و تفریط عنوان کرد و افزود: دولت می تواند با شفاف سازی واقعیت ها ی دینی، علم و آ گاهی لازم را به جامعه تزریق کند و با جهت دهی و ارائه طریق، الگو های متوازنی را به جامعه معرفی نماید.
حسنی تأثیر گذاری قرآنی بر نسل جوان را مستلزم استفاده از نیروهای جوان آشنا به دین، صبور ودرعین حال اهل نظر و فکر و پیشرفت در هدایت محافل قرآنی دانست و اظهار داشت: ایجاد حلقه های معرفت به رهبری چنین افرادی در مساجد و مدارس از ضروریات است تا با ایجاد رابطه اخلاقی و عاطفی متقابل بین جوان و عالم دینی، زمینه دوری از انحرافات فراهم شود.
مدرس قرآن و قاری بین المللی قرآن کریم نوآوری در عرصه قرآنی را حساس و معطوف به سطوحی خارج از سبک و سیاق تجوید و ترتیل و نظیر آن دانست و خاطر نشان کرد: در عرصه قرآنی نمی توان بدعت گذاری کرد.
وی تصریح کرد: اما افراد قرآنی خوش ذوق و خوش فکری وجود دارند که در صورت راهبری صحیح و صرف هزینه و وقت، قادر به شکوفایی و نوآوری در زمینه های مرتبط با قرآن از جمله هنر قرآنی هستند و این جز با حمایت افراد با استعداد و خلاق قرآنی امکان پذیر نیست.
بیست و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم از 8 تا 14 مرداد ماه جاری در شهر مقدس مشهد برگزار می شود.
نظر شما