مخاطب ما رمان می خواند ولی برایمان کتابهای تاریخ و معارف می فرستند
هاله ایل بیگی از کتابداران کتابخانه ارغوان به خبرنگار مهر می گوید: این کتابخانه تا سه سال قبل با نام شهریار و زیرنظر شهرداری فعالیت داشت و از آن به بعد زیرنظر نهاد کتابخانه ها و تحت عنوان ارغوان فعالیت دارد. در این محل حدود 9843 عنوان و 12888 نسخه کتاب وجود دارد و کتابخانه نیز درجه 2 محسوب می شود.
این کتابدار همچنین درباره نوع تغذیه کتابخانه اضافه می کند: در 25 خرداد امسال 120 عنوان کتاب از طرف نهاد کتابخانه ها ارسال شد که از میان آنها 30 عنوان مرجع و90 عنوان در حوزه های تاریخ و معارف بودند. هر چند که ما خودمان کتاب تهیه نمی کنیم و نهاد برای ما می فرستد اما ما نیز متناسب با نیاز مراجعه کنندگان اعلام نیاز می کنیم ولی در حالی که بیشتر مخاطبان ما رمان می خوانند، آنها (نهاد) بازهم کتابهای خودش را برای ما می فرستد.
وی می افزاید: اعضای ما از 14 سال به بالا هستند. این کتابخانه حدود چهار هزار نفر عضو دارد که 2500 نفر از آنها فعال به شمار می روند.
ایل بیگی در پایان می گوید: کتاب ها هر چند وقت یک بار به صحافی نیاز دارند که اگر در سطح ابتدایی باشد خودمان انجام می دهیم ولی اگر به وسایل بیشتری نیاز باشد آنها را جمع آوری کرده و سالانه به اداره کل می فرستیم.
دو سال است عضو کتابخانه ام ولی اصلا به کتاب علاقه ندارم
اما یلدا دهقان پور عضو 17 ساله کتابخانه به خبرنگار مهر می گوید: حدود یک سال است که عضو هستم و همیشه به این کتابخانه می آیم و هم از فضای کتابخانه استفاده می کنم و هم کتاب های ادبی و شعر را به امانت می گیرم؛ گاه نیز از مراجع استفاده می کنم.
وی ادامه می دهد: این کتابخانه هیچ مشکلی جز کمبود فضا ندارد. تعداد صندلی های کتابخانه واقعا جوابگوی مراجعین نیست.
سینا ضیاء شیخ السلامی 20 ساله دانشجوی رشته عمران نیز می گوید: من تنها از سالن مطالعه استفاده می کنم آن هم در ایام امتحانات و تا حالا در این دو سال عضویت کتابی به امانت نبرده ام. من اصلا به کتاب علاقه ای ندارم.
وی اضافه می کند: از مشکلات این کتابخانه یکی سرو صدایی است که از بیرون به داخل سالن می آید و دیگری کمبود صندلی.
نظر شما