به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر در این مراسم سرپرست استانداری بوشهر با اشاره به وقوع خشکسالی در سال جاری، افزود: کاهش آب ورودی به استان در اواخر بهار، سبب بروز مشکلاتی در بخش آب شرب شهروندان شهرستان های جنوبی استان بوشهر شده بود که در جلسات کمیته کاهش اثرات خشکسالی تصمیم بر رفع این مشکل به هر صورت ممکن کردیم.
حسین هاشمی افزود : با افتتاح این طرح مشکل کم آبی شهرستان های دیر، کنگان، تنگستان و سایر نقاط استان رفع شده و آبرسانی به نحو مطلوب صورت خواهد گرفت.
وی با بیان این که برای احداث این پروژه حداقل 45 تا 60 روز فرصت لازم بود، اظهار داشت: با تلاشی که مجموعه شرکت آب منطقه ای استان انجام داده اند، این طرح به صورت اضطراری و در مدت 18 روز به اتمام رسید به طوری که امروز شاهد افتتاح این پروژه بسیار با ارزش هستیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر نیز گفت: ایستگاه پمپاژ جاشک با هدف انتقال آب به شهرستان های جنوبی استان با ظرفیتی بالغ بر 300 لیتر بر ثانیه و به صورت اضطراری احداث شده است.
مهندس جعفر زیرراهی با اشاره به کاهش آب ورودی به استان، اظهار داشت: پس از کاهش آب ورودی به استان، آب مورد نیاز شهرهای کنگان و دیر از طریق تزریق آب خط کوثر به محرم تأمین می شد.
وی یکی از مزایای این طرح را کاهش فشار بر روی خط انتقال آب کوثر عنوان کرد و اظهار داشت: با احداث ایستگاه پمپاژ جاشک از صدماتی که بر اثر فشار به خط انتقال آب کوثر وارد می شد، جلوگیری می شود.
وی با بیان این که پیش از احداث این طرح در برخی از نقاط خط، فشار بین 6 الی 20 اتمسفر متغیر بود، گفت: با اجرای این پروژه، آب به طور عادی به مخزنی که 80 متر پایین تر از گردنه جاشک قرار دارد، وارد شده و بدین طریق از هدر رفت آن نیز جلوگیری می شود.
زیرراهی امنیت و پایداری آبی را از دیگر مزایای این پروژه مهم دانست و افزود: از این پس در تمام روزهای هفته، شهروندان در تمامی نقاط استان شاهد وجود آب در لوله های منازلشان خواهند بود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر ابراز امیدواری کرد با اتخاذ تدابیری مشابه، مشکلات ناشی از خشکسالی روز به روز کاهش یابد.
وی هزینه احداث این طرح را 470 میلیون تومان عنوان کرد و افزود: این طرح با توجه به خدمتی که ارایه خواهد داد، در نوع خود بی نظیر است.
نظر شما