دکتر احمد قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر گفت: جمع آوری خوابگاههای خودگردان دانشگاه زابل از دو سال قبل شروع شده و اکنون دانشگاه زابل فقط 5 خوابگاه استیجاری دارد که همه آنها مجتمع هستند و مانند خوابگاههای ملکی دانشگاه برای آنها سرپرست، نگهبان و وسایلی مانند یخچال و وسایل گرمایش و سرمایشی اختصاص داده شده است.
وی افزود: هیچ گونه نظارتی بر روی 140خوابگاه خودگردان دانشگاه زابل وجود نداشت و این خوابگاهها از جهات مختلف از جمله مسائل روانشناسی استاندارد نبودند.
رئیس دانشگاه زابل در خصوص فضاهای خوابگاهی جدید این دانشگاه برای دانشجویان پسر گفت: دو خوابگاه پسرانه با ظرفیت یک هزار و 200 نفر بهره برداری شده اند و بازسازی دو خوابگاه دیگر با ظرفیت بیش از هزار نفر نیز صورت گرفته و برای اسکان دانشجویان پسر متقاضی خوابگاه اختصاص داده شده است.
دکتر قنبری درباره اسکان دانشجویان دختر دانشگاه زابل نیز گفت: در دانشگاه زابل هیچ دانشجوی دختر روزانه یا شبانه متقاضی خوابگاه وجود ندارد که در خوابگاههای دانشگاه اسکان نیافته باشد. بیش از 90 درصد دانشجویان دختر روزانه در خوابگاههای ملکی اسکان دارند و بقیه در خوابگاههای استیجاری اسکان داده می شوند.
به گزارش مهر، خوابگاههای خودگردان دانشگاه زابل که در سطح شهر زابل پراکنده و اغلب منازلی استیجاری بودند مورد اعتراض دانشجویان این دانشگاه بوده و دانشجویان در سفر دو سال گذشته جمعی از خبرنگاران به زابل درخواست خود مبنی بر ساماندهی خوابگاههای دانشجویی دانشگاه زابل را با خبرنگاران مطرح کردند. اکنون پس از دو سال این خوابگاهها که به گفته دانشجویان خوابگاههایی پرخطر بودند جمع آوری شده اند.
نظر شما