به گزارش خبرنگار مهر، دکتر عباس منزوی امروز در نشست خبری با اشاره به تاریخچه ساخت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: دانشکده دندانپزشکی در سال 1313 در دانشگاه تهران ایجاد شد که در آن زمان به دلیل کمبود دانشجو و گروه های کم آموزشی فضای فعلی که در پردیس دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار دارد جوابگو بود اما در حال حاضر با وجود 10 گروه آموزشی و بیش از یکصد عضو هیئت علمی و گروه های آموزشی تخصصی دندانپزشکی نیاز به فضای بیشتری برای دانشکده است.
وی افزود: در ابتدا به دانشکده دندانپزشکی، مدرسه دندانسازی اطلاق می شد زیرا در آن زمان بحث واکسیناسیون بیشتر از بهداشت دهان و دندان اهمیت داشت. نیاز به فضای بیشتر در آموزش دندانپزشکی در سالهای پیش از انقلاب به دلیل ایجاد دوره های تخصصی که نخستین دوره های تخصصی دندانپزشکی در کشور بودند احساس شد و در همان زمان، زمینی در کنار بیمارستان شریعتی برای ایجاد دانشکده دندانپزشکی در نظر گرفته شد.
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: پس از انقلاب به دلیل ایجاد و توسعه دانشگاه تربیت مدرس آن زمین به این دانشگاه داده شد و در برابر دانشگاه تربیت مدرس زمینی را در انتهای خیابان کارگر شمالی و بالاتر از ساختمان سازمان انرژی اتمی برای دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص داد.
وی با ذکر دلایل طولانی شدن این پروژه ملی تأکید کرد: ساخت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 71 آغاز شد و به دلیل مشکلاتی که در تأمین اعتبار آن وجود داشت پروژه طولانی شد و به دلیل وجود تورم هر سال که اعتباری تخصیص می یافت آن اعتبار جوابگوی نیازهای مالی پروژه نبود.
منزوی یادآور شد: در حال حاضر ابنیه اصلی ساخته شده است و بیش از 7 میلیارد تومان اعتبار برای پایان یافتن آن نیاز است که با توجه با رایزنی هایی که با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این زمینه صورت گرفته است، بازدید وزیر بهداشت از این پروژه، تخصیص اعتبار برای این پروژه از بودجه های عمرانی دانشگاه و وزارتی امیدواریم که با تخصیص صددرصدی اعتبارات، پروژه تکمیل شود.
وی اضافه کرد: هم اکنون محوطه سازی، تکمیل تجهیزات لازم برای آموزش و پژوهش و خدمات رسانی به مردم و خرید کارفرمایی آغاز شده است. فضای فیزیکی این دانشکده 22 هزار مترمربع است که خوشبختانه فضای مطلوبی را در اختیار بخش آموزش و پژوهش قرار می دهد.
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پروژه بعدی بازسازی ساختمان قدیم دانشکده دندانپزشکی با قدمت 74 ساله است که ضمن حفظ تاریخ دندانپزشکی کشور، برخی از گروه های جدید نیز در این دانشکده ایجاد خواهند شد.
وی از راه اندازی پژوهشکده علوم دندانپزشکی خبر داد و گفت: این پژوهشکده پس از تصویب مراکز تحقیقاتی که به وزارت بهداشت پیشنهاد شده است، در سال آینده ایجاد خواهد شد. مرکز تحقیقاتی دندانپزشکی در حال حاضر وجود دارد و مراکز تحقیقاتی ایمپلنت، لیزر و TMD نیز برای تصویب ارائه شده است.
منزوی یادآور شد: آزمایشگاه رفرانس مواد دندانی در دانشکده دندانپزشکی به زودی به بهره برداری می رسد و می تواند ضمن کمک به تحقیقات دانشجویی دوره های دستیاری به آموزش سایر دانشجویان در این زمینه کمک می کند.
وی وجود یک مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی با امکانات مطلوب را حق مردم دانست و گفت: بیماران مزیت بزرگی برای دانشکده دندانپزشکی هستند و حق آنها است که در محیط مناسبی درمان شوند. این امر همچنین به تشویق و ترغیب هر چه بیشتر اعضای هیئت علمی برای کار در دانشکده دندانپزشکی می انجامد زیرا این افراد توان زیادی را در دانشکده صرف می کنند و باید برای کار آنها بهترین و جدیدترین امکانات بکار گرفته شود.
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ایجاد دفتر دانش آموختگان در دانشکده دندانپزشکی به سرپرستی دکتر مصفا خبر داد و گفت: گردهمایی و ارتباط موثر و مستمر با فارغ التحصیلان از وظایف این دفتر است و در نظر داریم که دو کتاب تصاویر فارغ التحصیلان دانشکده دندانپزشکی از سال 1319 را به همراه کتاب اسامی فارغ التحصیلان از آن زمان تاکنون را به چاپ برسانیم.
وی از تله کنفرانس با دانشگاههای داخلی و خارجی، حضور اعضای هیئت علمی در دوره های آموزش پزشکی و همکاری با دانشکده های دیگر و بازنگری برنامه آموزش دندانپزشکی در مقطع دکتری حرفه ای به عنوان سایر برنامه های دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران نام برد.
نظر شما