فریبا خطابخش در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان با اشاره به اینکه بازسازی و مرمت کف فرش شبستان این مسجد در دو مرحله قرارداد انجام شد گفت: اجرای این طرح طی زمان کوتاهی به مرحله بهره برداری رسید.
وی با اشاره به اینکه مرحله اول این طرح در 26 دی ماه 86 با برچیدن آجر فرشهای فرسوده این شبستان، خاک برداری و پی کنی از کف و اجرای ناکش آغاز و در مرحله دوم با اجرای آجر فرش شبستان در تاریخ سوم تیر ماه 87 آغاز شد که همزمان با ولادت حضرت علی( ع ) جهت مراسم اعتکاف آماده به مرحله بهره برداری رسید.
خطابخش یادآور شد: مسجد حکیم در یک محله قدیمی و از دوره دیالمه به نام جورجیر یا جامع رنگ پزان است که فقط سر دری از آن باقی مانده است، توسط حکیم محمد داوود اصفهانی ملقب تقرب خان طبیب شاه صفی و شاه عباس دوم ساخته شد و در سال 1073 هجری به اتمام رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس کتیبه های موجود در مسجد معمار این بنا محمدعلی بن استاد علی بیک بنای اصفهانی است و کتیبه موجود نیز به خط محمد رضا امامی است.
خطابخش یادآور شد: در سال جاری علاوه بر اعتبارات استانی اعتبارات ملی نیز برای بازسازی این بنا در نظر گرفته شده است و انتظار ما از دیگر دستگاهها و ادارات دولتی بر این است تا با همکاری سازمان میراث فرهنگی بازسازی این بنای تاریخی را با سرعت بیشتری جامعه عمل بپوشانند.
رئیس اداره مرمت میراث فرهنگی گفت: مسجد حکیم اصفهان در دوران تاریخی نقش موثری را داشته است چنانچه در دوران انقلاب اسلامی نیز نقشی اساسی بر عهده داشته است که در حال حاضر نیازمند توجه بیش از پیش مسئولان استانی است و باید در فاز دوم مرمت و بازسازی پشت بام این مسجد را در دستور کاری خود قرار دهیم.
خطابخش در بخش دیگری از سخنان خود به بازسازی کلیسای وانک در اصفهان اشاره نمود و گفت: فاز اول بازسازی و مرمت این کلیسا به اتمام رسیده است و فاز دوم را پس از انجام کارهای آزمایشگاهی را شروع خواهیم کرد که مرحله بازسازی زیر گنبد و .... مورد توجه ما در فاز دوم است
نظر شما