احمد هاشمیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: قوانین فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) بندهای زیادی را به چگونگی برخورد با ورزشکاران دوپینگی و مجازات های درنظر گرفته شده برای آنها اختصاص داده است. شورای صدور رای کنترل دوپینگ فدراسیون فوتبال نیز بر اساس همین بندها اقدام به تعیین محرومیت ها و حتی جرایم نقدی کرده است.
وی با اشاره اینکه نوع ماده مصرف شده توسط ورزشکاران نقش زیادی در میزان محرومیت آنها دارد، تصریح کرد: واکنش در مقابل نوع ماده ای که توسط علی مولایی مورد استفاده قرار گرفته بود نسبت به افشین کمایی نیازمند شدت عمل بیشتری بود همان طور که ماده تزریقی همدانی ها قابل تخفیف بود به همین دلیل حداقل محرومیت را برای آنها در نظر گرفتیم.
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال با بیان اینکه جرم عوامل مشوق در امر دوپینگ بیشتر از ورزشکار دوپینگی است، خاطرنشان کرد: طبق قوانین فیفا فردی که اقدام به فروش مواد نیروزا می کند یا بازیکنان را به استفاده از آنها ترغیب می کند باید 4 سال محروم از فعالیت در محیط های ورزشی با هر عنوانی شود. محرومیت رضا چلنگر، علی مراد تیموری و اشکان زهرایی هم بر این اساس اعمال شده است.
هاشمیان در مورد علت کسر 3 امتیاز از تیم فوتبال پاس همدان و جریمه 22 میلیون و 500 هزار تومانی این باشگاه گفت: پرونده دوپینگ بازیکنان پاس همدان حاکی از کوتاهی مسئولان این باشگاه در مورد جلوگیری از ارتکاب به این عمل و یا برخورد قاطعانه با خاطیان بود. بنابراین آنها هم به نوعی مستحق مجازات بودند.
وی درخاتمه تاکید کرد: مبنای کار کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در تمام مراحل عدالت محوری و اجرای قانون است. برای شفاف سازی به نام ها هیچ توجهی نداریم و فقط مجری قانون هستیم.
نظر شما