به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، جامعه انگلیکن از سال 2003 پس از انتصاب نخستین اسقف همجسنگرا در این کلیسا دچار اختلاف شد.
این دیدار را می توان وسیله ای برای تعیین سلامت برحسب حضور شرکت کنندگان از نظر شکنندگی جامعه انگلیکن دانست. حدود یک چهارم اسقفهای انگلیکن که بیشتر محافظه کاران آفریقایی هستند این همایش را تحریم کرده اند.
حدود 650 رهبر کلیسایی که ترکیب آنها از سنت گرا تا لیبرال است با عقاید مختلف در این همایش شرکت می کنند و اسقف اعظم کانتربری به عنوان رهبر معنوی انگلیکنها ناظر این جلسه است، اما در میان سایر وجه شباهت وی با دیگران می توان به این امر اشاره کرد که دکتر ویلیامز از جایگاهی برخوردار نیست تا بتواند جامعه انگلیکن را به مصالحه وادارد.
ویلیامز همچنین در آستانه این همایش نامه ای به رهبران مسلمان ارسال کرد و آنها را به شرکت در همایشی در پایان سال جاری میلادی دعوت کرد تا در این همایش به بحث درباره آن مؤلفه هایی از مسیحیت بپردازند که ممکن است برای مسلمانان اهانت آمیزتلقی شود.
وی در پاسخ پیشنهاد رهبران مسلمان تصدیق کرد مسیحیت در گذشته نیز اقدامات افراط گرایانه ای انجام داده و تاکنون هیچ دینی در تاریخ نبوده که از این اقدامات در امان مانده باشد.
این درحالی است که وی تأکید کرد خشونت با اعتقادات دینی منافات دارد و اصول ادیان مبارزه با بی عدالتی و فقر است.
نظر شما