به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد ، هر آنکه در این فرصت حضور داشت و با حق جویان هم کلام شد تنها از حضور و تقرب و وصال گفت و دیگر هیچ ...از حضوری به رنگ روشن یاری ، تقربی به وسعت آنچه وصف نتوان کرد و وصالی که هر کس می خواست رازش باشد و از آن چیزی نگوید ...
اعتکاف فرصتی است تا بدانیم از کجا آمده ایم ، آمدنمان بهر چه بود و به کجا خواهیم رفت ...روزهای رجب عجب شوری دارد، این موجود زمینی هوای پرکشیدنی دارد به سوی مبدا حیاتش، جایی که انگار چیزی را جا گذاشته تا هر روز بی هوا به دنبالش پرواز کند و پرواز کند و پرواز کند ... از هرکه بپرسی چه شد و چه آوردید و چه می برید گونه هایش خیس می شود و سکوت را مهمان سئوالاتی می کند که شاید بی موقع باشد ...
یکی از دانشجویان معتکف در مسجد دانشگاه آزاد خرم آباد ، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه امسال اولین سالی است که طعم شیرین اعتکاف را می چشد از حال و هوای خود می گوید : احساس سبکی بزرگترین حسی است که در این لحظات آخر وجودم را فراگرفته است .
وی ادامه می دهد : امسال شاید دعوت شدم که در این مراسم روحانی شرکت کنم چون بدون هیچگونه تصمیم قبلی و به ناگاه با همکلاسی هایم تصمیم گرفتیم به مسجد دانشگاه بیاییم .
این دانشجو از دعوتی شیرین سخن می گوید و اینکه باید سعادت داشته باشی تا در لحظه های ناب اعتکاف سهیم باشی .
یکی از دانش آموزان خرم آبادی که در مسجد امام صادق این شهرستان معتکف شده است با اشاره به اینکه امسال چندمین سالی است که در مراسم اعتکاف شرکت می کند ، می گوید : هر سال مشتاق تر از سال پیش منتظر هستم تا دوباره رجب بیاید و بتوانم در مراسم اعتکاف حضور پیدا کنم .
وی که سال سوم دبیرستان است ، ادامه می دهد : کوچکتر که بودم با خانواده ام به مراسم می آمدم و سنت اعتکاف از همان کودکی مرا جذب خود کرد .
با دیدن این دانش آموز که با دوستانش مشغول خواندن دعا هستند ، ندایی به انسان نهیب می زند که مهمان بی موقعی هستی که باید سئوالاتم را به پایان ببری و بگذاری این مهمانان نوجوان با خدایشان سخن بگویند و راز دل را به پیشگاه ملکوتی اش عنوان کنند .
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی لرستان نیز در گفتگویی صمیمانه با خبرنگار مهر با اشاره به فلسفه اعتکاف می گوید : اعتکاف در ابواب فقهی جایگاه ویژه ای دارد و از دو جهت شکلی و ظاهری و ماهوی و معنوی قابل بررسی است .
حجت الاسلام قنبرعلی خادمی با اشاره به اینکه اعتکاف یک عبادت جامع است ، افزود : در این عبادت کلیه عبادتها از جمله نماز ، روزه ، حج ، دعا و توسل وجود دارد و بدین لحاظ عبادتی جامع و کامل است .
وی هدف و مقصود معتکف را تقرب به ذات اقدس الهی می داند و ادامه می دهد : اعتکاف خلوتگاهی است که معتکف در آن به خود می پردازد و گذشته و حال خود را بررسی می کند و آینده را مورد ارزیابی قرار می دهد .
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی لرستان با تاکید بر اینکه معتکف در فرصت اعتکاف از قیل و قال زندگی فاصله می گیرد ، بیان داشت : اعتکاف تهذیب نفس ، تعالی روحانی و معنوی و رشد اعتقادی است .
خادمی با اشاره به اینکه ماه رجب بهترین فرصت برای خود سازی است ، یادآور شد : بنیانهای اخلاقی و اعتقادی معتکف در فضای اعتکاف مستحکم می شود .
وی اعتکاف را فرصت سه روزه ای می داند که معتکف در آن خود را پیدا می کند و ادامه می دهد : اعتکاف می تواند بیش از سه روز نیر ادامه یابد و هر فرد می تواند بیش از این میزان معتکف شود .
خادمی اضافه می کند : البته بعد از گذشته دو روز از اعتکاف این عبادت مستحب واجب می شود و اعتکاف در روز سوم برای معتکف واجب است و نمی تواند آن را ترک کند .
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان لرستان یادآور می شود : در مراسم اعتکاف امسال بین 20 تا 22 هزار لرستانی معتکف شده اند.
حجت الاسلام قنبر علی خادمی با اشاره به افزایش تعداد معتکفین در سالجاری نسبت به سال گذشته ، اظهار داشت : سال گذشته بیش از 18 هزار نفر در استان لرستان در مراسم اعتکاف شرکت کردند .
وی با اشاره به استقبال بالای مردم به ویژه جوانان لرستانی ، تصریح کرد : برای مراسم اعتکاف امسال بیش از 70 مسجد در سطح کل استان در نظر گرفته شد که این تعداد به علت استقبال بالای مردم افزایش یافت .
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان لرستان افزود : با توجه به استقبال خوب دانشجویان دانشگاههای استان برای شرکت در مراسم اعتکاف امسال سه مسجد حضرت قائم (عج)، امام خمینی (ره) و مسجد دانشگاه آزاد برای دانشجویان در نظر گرفته شد.
خادمی یادآور شد : امسال بیش از یک هزار و 700 دانشجو در سراسر استان معتکف شدند .
وی با اشاره به ثبت نام بیش از 500 دانش آموز در مراسم اعتکاف خاطر نشان ساخت امسال دو مسجد سیدالشهدا و امام صادق (ع) به معتکفین دانش آموز خرم آبادی اختصاص پیدا کرد.
نظر شما