وي در گفتگو با خبرنگار سياسي مهر، افزود: با توجه به موقعيت مجلس هفتم و وعده هايي كه مطرح شده و چالش هايي كه وجود دارد، اصل اين كار مي تواند نويدبخش براي آينده فعاليت هاي سياسي كشور باشد.
درايتي با اشاره به اينكه اين اقدامات معمولا توسط احزاب جدي در جهان انجام مي شود، اظهار داشت: كارها درمقطعي خاص صورت نمي گيرد، اما با توجه به اينكه احزاب مطرح در كشور در دوره هفتم انتخابات با شكل ديگري وارد عرصه شده اند، ايجاد هماهنگي بين اعضاي مجلس هفتم مشكل تر بوده و نيازمند برنامه ريزي هاي بيشتري است.
وي تاكيد كرد: اين اقدامات نشان دهنده اين است كه اين هماهنگي قبلي از جهت برنامه ريزي و هماهنگي سياستگذاري به خوبي صورت نگرفته و لازمه آن اين است كه كار قبل از آغاز به كار رسمي مجلس پيگيري شود.
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت تصريح كرد: معمولا اين هماهنگي ها در احزاب انجام مي شود تا هنگام ورود به كار بدون برنامه و هماهنگي عمل نشود اما تفرقاتي در مجلس هفتم ديده مي شود كه شايد دليل عمده آن به اين باز مي گردد كه احزاب و گروه هايي كه تابلودار و نشانه دار بودند از تابلوهاي خود استفاده نكردند و نيروهايي كه انتخاب شده اند نيازمند نوعي از هماهنگي باشند تا در مجلس هفتم دچار تشتت نشوند.
درايتي افزود: هماهنگي بين منتخبان مجلس هفتم ضرورتي است تا به وعده هايي كه در جامعه مطرح كرده اند پاسخي مناسب بدهند.
وي تاكيد كرد: طيف هايي كه در كشور كار سياسي مي كنند اولويت هاي متفاوتي را براي كشور ارزيابي مي كنند، اما به نظر مي رسد در اين مرحله با توجه به نوع شعارهايي كه گروههاي داراي اكثريت مطرح كردند، رسيدگي به وضع معيشتي مردم در اولويت قرار داشته باشد.
عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت خاطرنشان كرد: رفاه اجتماعي موضوعي نيست كه به سادگي و بدون برنامه آن را تحقق بخشيد و محور صحبت و تبليغات جناح پيروز نيز اين بوده و طبيعي است كه بايد در اولويت اصلي و جدي قرار بگيرد.
عضو جبهه مشاركت ايران اسلامي در گفتگو با "مهر":
فعاليت زودهنگام منتخبان مجلس هفتم نويدبخش روشني براي آينده كارهاي سياسي كشور است
مصطفي درايتي عضو شوراي مركزي جبهه مشاركت ايران اسلامي فعاليت هاي زودهنگام منتخبان مجلس هفتم را اقدامي مثبت ارزيابي كرد و گفت: اين مساله حاصل تجربه شش دوره مجلس شوراي اسلامي است.
کد خبر 71850
نظر شما