۱ مرداد ۱۳۸۷، ۹:۰۷

یک استاد آمریکایی:

ایران با پذیرش زور بیگانه است / ناکامی ادبیات نوفاشیستی در برابر تهران

ایران با پذیرش زور بیگانه است / ناکامی ادبیات نوفاشیستی در برابر تهران

یک استاد دانشگاه در آمریکا با انتقاد از لحن تهدیدآمیز مقامهای این کشور بر ضد ایران از جمله باراک اوباما نامزد دموکرات ریاست جمهوری آمریکا تاکید کرد ملت ایران با پذیرش زور بیگانه بوده است و استفاده از ادبیات نوفاشیستی در برابر آنها کارایی ندارد.

به  گزارش خبرگزاری مهر، دکتر "عبدالصوفی" (Abdol S. Soofi)  استاد اقتصاد دانشگاه "ویسکانسین پلاتویل" در آمریکا با ارسال نامه ای به باراک اوباما که نسخه ای از آن را نیز به مهر ارسال کرده آورده است : سیاست تهدید(جهانی) که اوباما آن را در پیش گرفته؛ همان سیاست جرج بوش و مک کین است که این سناتور ایلینویز آن را در بسته ای جدید قرار داده است.

الصوفی نوشت : تنها تفاوت این سیاست با شیوه ای که بوش هفت سال و نیم آن را پیگیری کرده این خواهد بود که این "سناتور خوب" به مقامهای دولت ایران اولتیماتوم می دهد تا در برابر سیاستهای آمریکایی-اسرائیلی تسلیم شوند  و آنچه را که لابی صهیونیست در واشنگتن و دیگر جاها دیکته می کند، انجام دهند.

استاد آمریکایی با اشاره به تهدیدهای باراک اوباما و دیگر مقامهای آمریکایی بر ضد ایران و تشبیه این تهدیدها به "شرابی کهنه در یک بطری جدید" افزود: این اولتیماتومها یادآور خواسته های هیتلر از کشورهای ضعیف درست در سالهای پیش از جنگ جهانی اول بود.

وی با اذعان به اینکه هیچ دولتی در ایران در برابر این اظهارات قلدرمابانه تسلیم نخواهد شد، خاطر نشان کرد : تاریخ تشیع نشان می دهد که آنها طی تاریخ خود در قبال هیچ زورگویی سر فرود نیاورده اند و به همین دلیل سناتور اوباما، سیاست صحیحی را تدبیر اختیار نکرده و وی به عنوان رئیس جمهوری(احتمالی) آینده باید ریشه های اختلاف ایران و آمریکا را مورد بررسی قرار دهد و از به کار بردن ادبیات نوفاشیستی آمریکایی "دولت شر" خود داری کند.

این کارشناس می نویسد: اگر اوباما و حامیان صهیونیست آن برای لحظه ای فکر می کنند که ایران در برابر این درخواستها و توهینها تسلیم خواهند شد؛ به طور شگفت انگیری ناامید خواهند شد برای اینکه برخلاف تصور آنها تاریخ این ملت و فلسفه تشیع خلاف این روند را روایت می کند. آنها هرگز و حتی در برابر یک قدرت زورگو و سلطه گرهم تسلیم نمی شوند.

وی ابرازعقیده کرد : تلاش اسرائیل برای منزوی کردن فلسطینیان با ساخت دیوار حائل و تلاش سیستماتیک آن برای گرسنه نگهداشتن میلیونها ساکن در نوار غزه شبیه رفتار نازیها در جنگ جهانی دوم با یهودیان است.

وی سیاست جمهوری اسلامی ایران در برابر ملت فلسطین را سیاستی بر اساس اصول عدالتخواهی در برابر بی عدالتی های اقتصادی می داند، بی عدالتی هایی که به گفته این استاد اقتصاد نظام امپریالسم آن را در این منطقه از جهان به وجود آورده است.

استاد دانشگاه ویسکانسین پلاتویل در ادامه نامه خود به باراک اوباما نوشت : به نظر می رسد که تهران به این سیاست خود ادامه خواهد داد و با توجه به این سناریو، آمریکا دو گزینه را در پیش روی خود دارد: یکی همانطور که یک ژنرال آمریکایی اخیراً گفته گشودن جبهه ای جدید علیه ایران است، یا اینکه تلاش کند ریشه های خصومت با ایرانیان را بررسی کند. آمریکا در چهار راه انتخاب قرار دارد تا گزینه ای را به عنوان سیاست خارجی و داخلی خود انتخاب نماید. اوباما در سخنرانی های خود با وجود اظهارات تند به ملت گزینه روشنی را ارائه نمی دهد و با پیگیری سیاستهای قدیمی تنها با تغییر لحن خود آواز می خواند.

الصوفی افزود : ما همه می دانیم که پس از دولت بوش آمریکا توان مالی برای تخریب دیگر کشورهای را ندارد. اقتصاد این کشور اجازه آن را نخواهد داد تا در داخل به رشد اقتصادی قابل توجه با استانداردهای زندگی بالا دست یابیم و در عین حال در خارج هم به ماجرا جویی نظامی و امور امپریالیستی  بپردازیم.

وی همچنین ضمن رد تهدید بودن برنامه هسته ای صلح آمیز ایران، این اتهام بی اساس را که جمهوری اسلامی حامی تروریسم است،مورد سئوال قرار داد و نوشت : ممکن است منظور اوباما از این موضوع حمایت ایران از ملت فلسطین باشد، ملتی که برای بقای خود جنگ می کند، اما این سئوال مطرح است که چرا اوباما و حامیان آن در برابر تخریب فلسطین به شیوه ای نازیستی از سوی یک دولت نژاد پرست اسرائیلی سکوت اختیار کرده اند، اما دولتی را که از ملت فلسطین دفاع می کند و ملتی را که از خود دفاع می کند مقصر می دانند، شیوه ای که تمام ملتها از آن برای دفاع از خود بهره می جویند.


کد خبر 719932

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha