به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسن موسوی پیش از ظهر امروز در جلسه توانمندسازی استان که با حضور مدیران دستگاه های اجرایی فعال در زمینه تامین مسکن در دفتر استاندار برگزار شد، گفت: در سفر رهبر معظم انقلاب به استان همدان و بازدید از محله های فقیرنشین شهر همدان اجرای طرح توانمندسازی حاشیه شهر همدان مدنظر قرار گرفت که در شهریورماه سال گذشته به تصویب رسید.
سید حسن موسوی با بیان اینکه پنج منطقه چرمسازی، دیزج، مزدقینه، خضر و حصار برای اجرای طرح توانمندسازی در نظر گرفته شد، اظهار داشت: این مناطق 897 هکتار وسعت دارند و پروژه ها در هفت بخش تقسیم شده اند.
وی اعتبار اختصاص یافته برای اجرای این طرح را 10 میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: از این مبلغ، پنج میلیارد تومان از طریق اعتبارات استانی و پنج میلیارد تومان دیگر از طریق سازمان مسکن و شهرسازی هزینه می شود.
موسوی از تشکیل پنج کمیته تخصصی برای اجرای طرح توانمندسازی حاشیه شهر همدان خبر داد و با بیان اینکه حاکم شدن زندگی مناسب شهری از بعد کالبدی و ایجاد اشتغال در اجرای طرح مدنظر دارد، تصریح کرد: این طرح در مدت پنج سال به اجرا در می آید.
وی همدان را از استانهای پیشرو در اجرای طرح توانمندسازی حاشیه شهرها عنوان کرد و گفت: اجرای پروژه های عمرانی، فرهنگی، اقتصادی در این مناطق عملی خواهد شد.
مجری طرح توانمندسازی حاشیه شهر همدان نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از روند اجرای مطالعات در این مناطق گفت: 97 هزار و 900 نفر شامل 21 هزار و 980 خانوار در پنج منطقه حاشیه شهر همدان سکونت دارند که در میان آنها منطقه خضر با 31 هزار نفرجمعیت بیشترین جمعیت را در خود جای داده است.
بیژن کلهرنیا ایجاد هسته های مدیریت شهری در این مناطق را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: 76 درصد ساختمانهای مسکونی این محلات فاقد سند مالکیت هستند و 87 درصد آنها نیز پروانه ساختمانی ندارند.
کلهرنیا با اشاره به طرح تفصیلی شهر همدان بیان داشت: طرح پیشنهادی برای توانمندسازی حاشیه شهر یا طرح تفصیلی همدان همخوانی دارد.وی خاطرنشان کرد: برای اجرای پروژه های کالبدی محلات فقیرنشین همدان 23 هکتار زمین نیاز است.
نظر شما