حجت الاسلام کاظم صدیقی پژوهشگر دینی در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با فقدان توجه کافی به داستانهای دینی در حوزه نشر و سایر عرصه ها یادآور شد : با بهره گیری از فرهیختگان و برنامه ریزی می توان بر این مشکل فائق شد.
وی استدلال کرد که قرآن ابعاد مختلف بشر را در تمام آیات خود منظور کرده و در میان این آیات به منظور هدایت بشر 200 داستان را روایت کرده که این تعداد نشان دهنده نقش مهم و آموزشی داستان است.
حجت الاسلام صدیقی به عنوان شاهد مثال به داستان راستان آیت الله مطهری اشاره کرد و گفت: آیت الله مرتضی مطهری با تمام عظمتی که در مراتب علمی داشت داستان راستان را نوشت و نویسندگان و بزرگان معاصر نیز باید تلاشهای گسترده ای صورت داده تا این نقیصه جبران شود.
این پژوهشگر دینی همچنین یادآور شد: درمقوله کتابهای دینی کتابهای ادعیه هم بسیار کم است و اگر انتشار کتابهای مقوله دین تنها به ادعیه محدود می شد و آنها مورد استفاده قرار می گرفت به طور قطع تأثیرات معنوی و چشمگیر آن در تمام عرصه های جامعه مشاهده می شد.
وی همچنین کثرت موضوعات متنوع دینی را در فرهنگ اسلامی مورد تأکید قرار داد.
حجت الاسلام صدیقی در زمینه علاقمند کردن نسل جوان به داستانها و ادبیات دینی پس از چاپ و نشر آنها به نقش حائز اهمیت دانشگاه ها، حوزه های علمیه و حتی رسانه ها به طور کلی اشاره کرد.
نظر شما