وی ادامه داد: در کل کشور 4 هزار و 800 مدرسه استیجاری وجود دارد که استان تهران با 500 مدرسه بیشترین نوع این مدارس را دارد و در میان استانهای محروم نیز سیستان و بلوچستان رکورد دار مدارس استیجاری است.
مدیر کل حقوقی، املاک و حمایت قضایی کارکنان آموزش و پرورش به قانون نحوه خرید مدارس استیجاری مصوب سال 1370 مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: این قانون تا دو سال اول تصویب آن، اجرا و طی آن 105 مدرسه استیجاری نیز خریداری شد.
واسعی ادامه داد: چون منابع این قانون تامین اعتبارنشد، آموزش و پرورش نیز نتوانست بخشی از اقساط خود را به بانک وام دهنده پرداخت کند.
وی مصوبه مجلس برای خرید مدارس استیجاری را معتبر دانست و تصریح کرد: از سال 72 به بعد این قانون مسکوت مانده و به آن عمل نمی شود.
مدیر کل حقوقی، املاک و حمایت قضایی کارکنان آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر به موقع از تسهیلات این قانون استفاده می شد، می توانستیم تعداد زیادی از مدارس استیجاری را خریداری کنیم ولی متاسفانه در آن زمان به این مصوبه اهمیت داده نشد.
واسعی اظهار داشت: در سال گذشته به هئیت وزیران پیشنهاد دادیم که این 200 میلیارد تومان تامین اعتبار شود تا بتوانیم بدهی گذشته را پرداخت کرده و از تسهیلات جدید بانکی برای خرید مدارس استیجاری استفاده کنیم که این امکان تا به امروز فراهم نشده است.
نظر شما