به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، علی کلانتری در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی زمین لغزش در خرم آباد ، با اشاره به اهداف برگزاری این کارگاه ، اظهار داشت: هدف از برگزاری این دوره آموزشی معرفی زمین لغزشهای استان لرستان و نقش آن در تخریب مراتع، جنگها، امور زیربنایی و مسکن و همچنین اتخاذ راهکارهای مناسب برای کاهش خسارات احتمالی این زمین لغزش ها بوده است.
وی تصریح کرد: 49 درصد زمین لغزش های لرستان در حوزه دز و 51 درصد در حوزه رودخانه کرخه به وقوع می پیوندد.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان لرستان با بیان اینکه زمین لغزش منطق سیمره در شهرستان پلدختر در کشور و همچنین در دنیا بی نظیر است، بیان داشت: در حال حاضر زمین لغزش شهرستان دورود، این شهر و همچنین روستاهای اطراف را تهدید می کند .
کلانتری یادآور شد: در سال جاری برای فاز مطالعه زمین لغزش شهرستان دورود اعتباری بالغ بر 50 میلیون تومان اختصاص داده شده است.
در ادامه این کارگاه آموزشی کارشناس مسئول بانک اطلاعاتی زمین لغزش های کشور نیز در رابطه با انواع زمین لغزش و وضعیت زمین لغزشهای استان لرستان به ارائه سخنرانی پرداخت.
میرصانعی، رئیس گروه مطالعه امور زمین لغزش های کشور نیز در خصوص وضعیت زمین لغزش های ایران و راهکارهای کاهش خسارات احتمالی توضیحاتی را ارائه کرد.
این کارگاه آموزشی یک روزه با حضور مدیران و کارشناسان منابع طبیعی استان لرستان و در محل مهمان سرای سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.
نظر شما