به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، با روی کار آمدن نهاد سازمان مهندسی، توجهات شورای شهر و مسئولان دفتر فنی شهرداری و نظارت بر اجرای پروژه ها به خصوص ساختمان سازی تاکنون نتایج ارزنده ای برای بخش مسکن و صنعت شهرستان خاش به دنبال داشته اما وجود انبوه ساختمانهای قدیمی و ساخت و سازهای غیر اصولی به دور از چشم مهندسان ناظر تهدیدی جدی برای مردم شهرستان خاش به ویژه ساکنان حاشیه شهر به شمار می رود.
رئیس شورای اسلامی شهر خاش با بیان اینکه استفاده از تکنولوژی و امکانات روز در بخش ساخت و سازها ضروری است، در این خصوص گفت: استفاده از طراحی و مصالح سنتی باعث ناپایدار شدن ساختمانها به خصوص در برابر زلزله می شود و استفاده از ساخت و سازهای سنتی اسراف مصالح زیادی را نیز به دنبال دارد.
ایوب کرد با اشاره به عمر کم ساختمانهای سنتی اظهار داشت: وجود تنوع مصالح ساختمانی نوین می تواند در تولید سازه های مقام با طول عمر زیاد کمک کند.
وی همچنین با اشاره به مشکلات کمبود مسکن و گرانی آن در شهرستان خاش بیان داشت: کمبود و گرانی مصالح ساختمانی از معضلات عمده در بخش ساختمان سازی در این شهرستان به شمار می رود.
رئیس شورای اسلامی شهر خاش تصریح کرد: تا زمانی که مسکن به عنوان کالای مصرفی و نیاز اساسی خانوارها مطرح باشد، مشکلی ایجاد نمی شود و اکثر مشکلات از زمانی آغاز می شود که مسکن شکل یک کالای اقتصادی و سود آور را به خود بگیرد و در این صورت باید نگران وضعیت مسکن و بخش ساختمان سازی باشیم.
نظر شما