جهانشاه صدیق در گفتگو با مهر گفت: برنامه ریزی برای اجرای طرحها و پروژه های عملیاتی در مناطق عشایری براساس آمارگیری ازعشایرکوچنده کشور در سال 77 ، صورت گرفته و آمارگیری جدید فقط آمارهای گذشته را درارتباط با میزان جمعیت و یا دام عشایر دستخوش تغییر می کند.
رئیس سازمان عشایرکشورتاکید کرد: تحقق برنامه های اجرایی درمناطق عشایری ربطی به آمارگیری جدید ازعشایر کوچنده در سالجاری ندارد، بلکه تغییرات جمعیتی خانوارها و دامهای عشایری ضریب برنامه ریزی ها را دچار تغییر می کند.
وی اظهارداشت: با اعلام آمار و نتایج نهایی سرشماری درآذر ماه سالجاری، دقت عمل سازمان عشایر کشور در تصمیم گیری ها و اجرای برنامه ریزی ها افزایش می یابد.
صدیق با اشاره به بیمه شدن 30 درصد از دام عشایر کشور تصریح کرد: صندوق بیمه محصولات کشاورزی باید روند بیمه شدن دام عشایررا تسهیل نماید و با اتخاذ روشهای آسانتری نسبت به پرداخت خسارات اقدام کند، تا انگیزه عشایر دراین ارتباط افزایش یابد.
وی افزود: اگرمراکز پرداخت خسارتها از منطقه عشایری فاصله زیادی داشته باشند و یا اگر بنا باشد دامهای خسارت دیده در بانک جهت دریافت خسارت به نمایش گذاشته شوند، انگیزه عشایر برای بیمه نمودن دامها به طورکلی از بین می رود؛ لذا صندوق بیمه عشایری باید راههای سهل تری را برای این منظور اتخاذ کند.
نظر شما