۱۴ مرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۲۴

در گفتگو با مهر؛

نحوه نظارت بهداشتی بر اماکن تولید دام، طیور و آبزیان تشریح شد

نحوه نظارت بهداشتی بر اماکن تولید دام، طیور و آبزیان تشریح شد

معاون وزیر جهاد کشاورزی نحوه نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور بر اماکن تولید دام، طیور و آبزیان را تشریح کرد.

مجتبی نوروزی در گفتگو با مهر گفت: در حال حاضر بالغ بر 180 کشتارگاه صنعتی طیور فعال، 78 باب کشتارگاه صنعتی در دست احداث و در شرف بهره برداری ، 5 باب کشتارگاه صنعتی غیر فعال و 7 باب کشتارگاه غیر صنعتی فعال در سطح کشور تحت پوشش نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور قرار دارند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: کشتارگاه های طیور با یک میلیون و 400 هزار تن تولید در سطح کشور فعال هستند که در سالجاری حداقل یک نفر دکتر دامپزشک درهر استان جهت نظارت عالیه بر فعالیت این واحدها در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به تولید 830 هزار تن گوشت قرمز توسط کشتارگاه های دام در سطح کشور، اظهارداشت: در حال حاضر بالغ بر 33 باب کشتارگاه صنعتی فعال، 64 باب کشتارگاه صنعتی در دست احداث و 401 باب کشتارگاه غیر صنعتی فعال در سطح کشور وجود دارند، که حداقل یک نفر دکتر دامپزشک به ازای هر واحد معادل 498 نفر امر نظارت بهداشتی بر این واحدها را عهده دار هستند.

نوروزی با اشاره به وجود 381 واحد کارخانجات تولید خوراک دام، طیور و آبزیان در کشور عنوان کرد: در شرایط کنونی 31 نفر دکتر دامپزشک در استانهای کشور برای نظارت بهداشتی بر فعالیت این واحدها استقرار یافته اند.

وی با بیان اینکه معادل 291 کارخانه فرآورده های غیر خوراکی در سطح کشور وجود دارد افزود: سازمان دامپزشکی کشور نظارت عالیه بر فعالیت این واحدها را با 31 نفر دکتر دامپزشک در سطح کشور عملیاتی کرده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در رابطه با نظارت بهداشتی سازمان بر واحدهای تولید، حمل و عرضه فرآورده های خوراکی دام در کشور تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر 36 هزار تن عسل، 670 هزار تن تخم مرغ، 650 هزار تن ماهی و 7400 هزار تن شیر در سطح کشور تولید می شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر تعداد مراکز عرضه فرآورده های خوراکی دام معادل 65 هزار و 908 مرکز و تعداد مراکز فرآوری و بسته بندی این تولیدات معادل 346 باب، تعداد سرخانه ها 91 باب، تعداد مراکز جمع آوری شیر هزار و 274 باب، وسایل حمل و نقل 5100 باب است.

نوروزی با اشاره به وجود 60 اسکله صیادی و 47 کشتی صیادی در کشور خاطر نشان کرد: تعداد لنج های صیادی معادل 3 هزار و 257 فروند و تعداد قایق های صیادی معادل 7 هزار و 660 فروند است، که سازمان دامپزشکی کشور اعمال نظارت عالیه بر واحدهای تولید، حمل و عرضه فرآورده های خوراکی دام را با استقرار حداقل دو نفر دکتر و دو نفر کارشناس دامپزشکی در هر استان به انجام می رساند.

وی اظهارداشت: سازمان دامپزشکی جهت بازرسی دوره ای از واحدهای تولید، حمل و عرضه فرآورده های خوراکی دام حداقل 640 اکیپ سیار و حداقل 180 اکیپ ثابت در اسکله های صیادی به طور شبانه روزی مستقر نموده است.

کد خبر 726904

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha