محمدرضا سیابانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : رویکرد جدید سازمان اموزش فنی و حرفه ای نگاه به مهارت های پیشرفته است.
وی افزود: سازمان اموزش فنی و حرفه ای درصدد است متناسب با سطح تحصیلات جامعه مخاطبان خود ، مهارت های جدید و مدرن از جمله مکاترونیک ،نانوتکنولوژی و هیدروپونیک را به مهارت آموزان تعلیم دهد.
مدیر کل اموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی با بیان اینکه در این راستا کارگروه نانوتکتنولوژی در این اداره کل تشکیل شده است افزود: تدوین استاندارد مهارتهای مرتبط با فناوری های قطعات خودرو ،نفت و گاز ،پتروشیمی و صنایع نساجی در اولویت کاری این کارگروه قرار گرفته است.
سیابانی گفت: پیش بینی می شود در سال جاری برای فعالیت این کارگروه مابین پنج الی 10 میلیارد ریال ا زمحل اعتبارات ملی جذب گردد.
وی همچنین از انجام مراحل مقدماتی کارگروه تخصصی مکانیک در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: پیشرفت کار تشکیل این کارگروه تا حدی بوده است که حتی استانداردهای چندین مهارت پیشرفته از جمله " ادونس سالدورک "، " کتیا " ،"ادونس کتیا " ،انسیس " ،" مکانیک در رباتیک " ، " الکترونیک در رباتیک "و " پی ال سی اس 7 " تیز تدوین شده است.
به گفته سیابانی در راستای تحقق رویکرد جدید سازمان آموزش فنی و حرفه ای، علاوه بر کارگروه های یاد شده حداقل 9 کارگروه تخصصی دیگر شامل کارگروه های تخصصی برق، الکترونیک، عمران، تاسیسات، هنرهای دستی، مکاترونیک ، الکترونیک صنعتی، صنایع چوب و صنعت ساختمان به تدریج تشکیل و همزمان استاندارد 80 مهارت پیشرفته مرتبط در کارگروه های مختلف تدوین خواهد شد.
وی ادمه داد: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی به منظور حرکت در مسیر ارائه آموزش های کارآمد و پیشرفته طی سال گذشته و امسال تدریس 58 حرفه را در مراکز اقماری خود حذف و به مراکز آموزش فنی و حرفه ای خصوصی واگذار کرده تا مهارتهای پیشرفته و جدید را تدریس نمایند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای آذربایجان شرقی گفت: هم اکنون اغلب مهارت آموزان سازمان آموزش فنی و حرفه ای را دانشجویان و فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی و دوره تحصیلات تکمیلی تشکیل می دهند و همین امر ضرورت پرداختن به مهارت های جدید را برای این سازمان اجتناب ناپذیر کرده است.
نظر شما