به گزارش خبرگزاری مهر، در این همایش حجتالاسلام ابراهیم انصاری رایزن فرهنگی ایران در خارطوم، در خصوص محورهایی ازجمله شرایطی که امت اسلامی در آن قرار دارد، اهمیت وحدت اسلامی، نامگذاری هفته وحدت اسلامی توسط حضرت امام خمینی(ره)، تأکید حضرت آیت الله خامنهای نسبت به موضوع تقریب مذاهب اسلامی، فرهنگ صلح و وحدت اسلامی و توطئههای جهانی جهت ایجاد تفرقه بین مسلمانان سخنانی مبسوطی ایراد نمود.
دکتر قریب الله الشربف مدیر مرکز دراسات الاعلام وقضایا العولمه هم ضمن برشمردن ابزارهای تحقق وحدت اسلامی، نگاه و قرائت مشترک ملل اسلامی را پیشرفت به سوی وحدت اسلامی دانست.
دکتر شوقی بشیر نیز گفت: پدیده قومیت و ملیگرایی در جوامع کشورهای اسلامی یک جریان فکری خارجی و وارداتی است. ملیگرایی عربی ایده وعقیده بسیارغلطی است.
دکتر عبدالرحیم محیالدین نیز گفت: میان شیعه وسنی اختلاف نداریم که میزگردهای علمی و فکری برگزار کنیم. جهان اسلام از حدود یک میلیارد و نیم مسلمانان از جوامع شیعی وسنی تشکیل شده است.
خانم دکتر" لمیاء بله" گفت: با توجه به حملات و تهاجم بیسابقه وسائل و ابزارهای تبلیغاتی استکبار غربی علیه امت اسلامی، بهترین راهکار و سیاستهایی که جوامع و ملل مسلمان را به وحدت وانسجام قطعی خواهند رساند برنامهریزی و پاسخ دادن به حملات تبلیغاتی آنان و همچنین بهرهبرداری صحیح از وسائل تبلیغاتی است.
نظر شما