به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، رضا زاده شامگاه گذشته در مراسم تجلیل از خبرنگاران شیراز از ایجاد و راه اندازی تشکلهای مرتبط به عنوان راه کاری برای تامین نیازهای مالی روزنامه ها یاد کرد و افزود: باید تمام مجموعه ها از جمله جمعیت روزنامه ها فعالیتهای خود را در چارچوب تشکل صنفی خاصی تدارک دیده تا بتوانند نیازهای محتلف خود را در این تشکل سامان بدهند و نسبت به برطرف کردن آن اقدام کند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون در کشور تشکلی که بتواند چتر حمایتی خود را بر روی همه کسانی که در حوزه های مرتبط فعالیت دارند بگستراند صورت نگرفته که اگر این مسئله در مورد اصحاب رسانه رخ دهد می توانند بسیار قابل توجه باشد.
استاندار فارس در ادامه سخنان خود با اشاره به روند تولید یک خبر تا انتشار و چاپ آن در رسانه ها نیز گفت: هنگام انتقال اطلاعات و اخبار می توان از دو جنبه این کار را انجام داده یکی اینکه اطلاعات را به همان گونه که رخ داده اطلاع رسانی کرد.
وی ادامه داد: در نوع دیگر می توان هنگام پردازش اخبار به بخشی از خبر که نویسنده فکر می کند از دیگر مسائل مهمتر است پرداخت و به گونه ای قلم زد که یک وجه خبر از دیگر ابعاد آن چشمگیر تر باشد و مخاطب را به تفکر درباره آن واداشت.
رضا زاده با بیان اینکه هر دو نوع اطلاع رسانی درست و صحیح است، افزود: انتقال اخبار در نوع دوم در شرایطی درست است که واقعیت تحریف نشده و اخبار وارونه جلوه نکند.
وی خاطرنشان کرد: همواره هر کسی دیدگاه و زاویه خاصی نسبت به وقایع دارد اما اگر بنا باشد بخش خاصی از یک پیام را تقویت کنیم نباید اصل موضوع تحریف شود.
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسائلی که در واگذاری زمین به فعالان عرصه فرهنگ و رسانه از زمان دولت قبلی تاکنون پیش آمده، گفت: در آن زمان که پست استانداری را بر عهده گرفتم اقداماتی در این خصوص انجام دادم اما باید گفت که استانداران نیز وظایف مشخصی دارند و در برخی مواقع حقی نیز برای آنها قائل شده اند اما در خارج از قوانین هیچ استانداری نمی تواند کاری را انجام دهد.
وی با اشاره به این نکته که شهرداری و شورای شهر نسبت به واگذاری زمینها وارد عرصه شده و مراتب را پیگیری می کنند، افزود: با توجه به اینکه شورای شهر و شهرداری شیراز به این موضوع ورود کرده از نظر ما مسئله حل شده است.
نظر شما