شریف اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج، افزود: در راستای شناسایی، جذب و پرورش استعدادهای هنرمندان جوان که یکی از اهداف کلان حوزه هنری است، این حوزه با تعامل با سایر دستگاههای متولی اوقات فراغت تابستان 87 نسبت به شناسایی استعدادهای هنری در همه مناطق شهری و روستایی استان اقدام می نماید.
وی بیان کرد: بالغ بر500 پایگاه اوقات فراغت در شهرها، بخشها و روستاهای استان دایر است که در این پایگاهها بیش از5000 جوان در رشته های مختلف هنری آموزش می بینند.
اسلامی یادآور شد: با توجه به اینکه برنامه اوقات فراغت دستگاههای فرهنگی و اجرایی استان فصلی است و پس از اتمام فصل، برنامه ای برای حمایت از هنرمندان شرکت کننده در این دوره وجود ندارد بر این اساس حوزه هنری با ایجاد بانک اطلاعات سعی در تحت پوشش قرار دادن هنرمندان نخبه دارد تا در طول سال با برگزاری کارگاههای آموزشی، نمایشگاهها، جشنواره ها و همایش ها به رشد و پرورش این استعداد ها کمک نماید.
وی اظهار داشت: متأسفانه آموزش هنری در این استان نوپاست و تاکنون شکل منسجمی به خود نگرفته است و بر این اساس خیلی از جوانان این استان بدون اینکه استعداد خود را بروز داده باشند از دنیای هنر فاصله می گیرند.
اسلامی به آخرین گفته مرحوم حسین پناهی قبل از مرگش اشاره کرد و گفت: "هنرمندان استان گل بی منت بارون هستند که با تلاش و زحمت خود به اینجا رسیده اند و چه حافظ ها و سعدی هایی که در این استان به دنیا آمده اند اما به دلیل نبودن شرایط، بدون اینکه یک بیت شعر سروده باشند، از دنیا رفتند".
اسلامی تأکید کرد: وظیفه اصلی دستگاههای فرهنگی ایجاد بستر و شرایطی بی منت برای شکوفایی و رشد استعدادهای جوانان این استان است.
نظر شما