به گزارش خبرنگار مهر در اراک، حجت الاسلام حسین روحانی نژاد، عصر دوشنبه در دیدار با استاندار استان مرکزی در محل استانداری این استان در اراک افزود: در راستای توسعه دینی در کشور 2500 روحانی در قالب طرح هجرت در کشور خدمت می کنند که ساماندهی آنها با سازمان تبلیغات اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر کشور صاحب 26 هزار مبلغ روحانی است خاطرنشان کرد: بر اساس سند چشم انداز توسعه کشور، باید 13 هزار مبلغ در 13 هزار نقطه کشور استقرار بابند که این امر نیازمند تلاش و جدیت است.
روحانی نژاد با اشاره به اینکه در حال حاضر 40 هزار هیئت مذهبی در کشور توسط سازمان تبلیغات اسلامی مجوز دار شده که قالب این هیئتها را جوانان و حدود دو هزار هیئت را هیئتهای مذهبی بانوان تشکیل می دهند.
وی برگزاری 10 هزار گفتمان دینی در کشور را منشاء خدمات موثری خواند و گفت: طرح گفتمان دینی به گفته مراکز فرهنگی کشور طرح موثری در راستای روشنگری و آگاهی بخشی به جامعه به خصوص جوانان و دانش آموزان بوده است و این طرح در سال جاری ادامه می یابد.
حجت الاسلام روحانی نژاد از انتشار 40 نشریه و مجله تخصصی در این حوزه خبر داد و گفت: این سازمان پژوهش و آموزش را از اولویت های خود می داند و پژوهش هایی که انجام می شود بر اساس نیازسنجی و مطالعه قبلی است.
این مقام مسئول حوزه فرهنگ کشور راه اندازی کتاب شهر با نگاه دین و محتوای دینی را در جامعه موثر خواند و افزود: توسعه و تقویت این طرح در سال جاری از برنامه های سازمان تبلیغات اسلامی است.
معاونت فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور کنترل در چاپ قرآن را از دیگر تاکیدات خواند و گفت: دستگاههای مختلف دارای اعتبارات فرهنگی و هزینه کرد فرهنگی هستند و ما نیازمند تعریف پیوست فرهنگی برای هر دستگاه هستیم چنانکه مشخص شود دستگاه هزینه های فرهنگی خود را در چه بخشهایی مصرف کرده و امکان سمت و سو دادن بر اساس نیازهای فرهنگی جامعه وجود داشته باشد.
به گزارش خبرنگار مهر در اراک در ادامه این جلسه استاندار استان مرکزی با تقدیر از تلاشهای سازمان تبلیغات اسلامی در کشور و در استان مرکزی گفت: حضور حجت الاسلام خاموشی به عنوان مدیریت سازمان تبلیغات اسلامی تحول عمیق و عظیمی را در این جامعه ایجاد کرده و بیشترین تلاشهای صورت گرفته در حوزه مقابله با تهاجم فرهنگی که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است در سازمان تبلیغات اسلامی رخ داده است.
دکترعلی اکبر شعبانی فرد افزود: با این حال پوشش لازم در مقابله با تهاجم فرهنگی کافی نیست و این امر نیازمند تلاش و جدیت همگانی است.
وی با اشاره به استفاده از روشهای الکترونیک برای مقابله با تهاجم فرهنگی گفت: ساماندهی به امور مختلف چون مساجد، استفاده از علوم ارتباطات و امکانات الکترونیک از جمله راهکارهایی است که می توان به شکل جدید با تهاجم فرهنگی مقابله کرد.
وی توجه به مراکز تجمع جوانان و مردم، مراکز گردشگری، حوزه تربیت بدنی را از جمله موارد دانست که می تواند به مکانهای تبلیغی، تبلیغات اسلامی تبدیل شود و در ادامه خاطرنشان کرد: صدا و سیما نهادی است که می تواند در ارائه آموزه های دینی موثرتر عمل کند.
شعبانی فرد کشور را نیازمند تهیه اطلس فرهنگ دینی خواند و گفت: ضعفی که دهه اخیر خود را نشان داده، نبود اطلس دینی و تعریف جامعی در این زمینه است که می تواند مسیر حرکت و تصمیم گیری های درست تر را به ما نشان دهد.
وی در ادامه استان مرکزی را استانی عالم پرور و نخبه پرور برشمرد و گفت: استان مرکزی استانی با غنای فرهنگی بالاست و نیازمند همگرایی و همبستگی فرهنگی است تا بتواند شاخص های فرهنگی خود را در کشور نشان دهد.
استاندار استان مرکزی با تاکید لزوم پیوستگی و همبستگی بیشتر استان گفت: آنچه که مایه دغدغه رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهوری بود، کم توجهی به ویژگی های فرهنگی استان است که این امر مستلزم همگرایی نیروهای داخلی است.
در این جلسه، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت این این اداره در استان گفت: یکی از دغدغه های ما کمبود اعتبارات است در حالی که تبلیغات اسلامی استان ظرفیت کار برای بیش از یک میلیارد تومان را دارد در حالی که اعتبارات تخصیص یافته کمتر از این میزان است.
حجت الاسلام احمد رضائیان گفت: اداره کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی علاوه بر اراک دارای 11 دفتر و 60 پرسنل در استان است.
حجت الاسلام روحانی نژاد به همراه هیئت خود طی دو روز ضمن دیدار با تشکل های مختلفی دینی در استان با وضعیت فرهنگی استان آشنا شده تا تصمیمات خود را بر مبنای بررسی های انجام شده اتخاذ کند.
نظر شما