۲۲ مرداد ۱۳۸۷، ۹:۰۹

شعله ور شدن آتش "جنگ قدرت" در رژیم صهیونیستی

شعله ور شدن آتش "جنگ قدرت" در رژیم صهیونیستی

خبرگزاری مهر- گروه بین الملل: با نزدیک شدن به زمان انتخابات درون حزبی در حزب کادیمای رژیم صهیونیستی، جنگ قدرت نیز در این رژیم برای تصدی پست نخست وزیری افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از جدی شدن روند رسیدگی به پرونده های فساد مالی "ایهود اولمرت" نخست وزیر رژیم صهیونیستی، وی که سوابق بدی همچون شکست از حزب الله لبنان در جنگ 33 روزه سال 2006 میلادی را در پرونده خود داشت، بیش از گذشته تحت فشار انتقادها برای کناره گیری از قدرت قرار گرفت.

اولمرت که تا یک ماه پیش در برابر فشارها برای کناره گیری از قدرت مقاومت کرده بود با بالا گرفتن رسوائی های مالیش سرانجام تسلیم شده و خبر از کناره گیری از قدرت پس از انتخابات درون حزبی حزب کادیما داد.

پس از این اعلام ابتدا رقابت میان "زیپی لیونی" وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی و "شائول موفاز" وزیر حمل و نقل این رژیم برای تصدی پست ریاست حزب کادیما و نخست وزیری رژیم اسرائیل آغاز شد اما در این میان "ایهود باراک" وزیر جنگ این رژیم که در ماههای گذشته نیز شایعاتی مبنی بر خروج حزب تحت ریاست وی ( حزب کار ) از ائتلاف با کابینه اولمرت شنیده شده بود به یکباره موقعیت خود را در خطر دید و از همین رو شروع به انتقاد از حزب حاکم رژیم و نخست وزیر آن کرد.

در همین رابطه، باراک در مصاحبه ای جدید با شبکه 10 تلویزیون رژیم اسرائیل با انتقاد از اولمرت و "عمیر پرتس" وزیر جنگ سابق این رژیم گفت : اسرائیل نیازمند نخست وزیری است که دارای تجارب امنیتی باشد و تجربه های بدست آمده در جنگ دوم لبنان ( جنگ 33 روزه ) به خوبی این موضوع را توضیح می دهد.

به گفته وزیر جنگ رژیم اسرائیل، در جنگ 33 روزه هم نخست وزیر و هم وزیر جنگ از افرادی بودند که تجربه ای در امور امنیتی نداشتند و همین موضوع باعث موفقیت حزب الله لبنان در جنگ شد.

اما این مصاحبه باراک با واکنش تند لیونی و موفاز مواجه شد و آنها باراک را به دخالت در امور داخلی حزب کادیما متهم کردند.

در این میان لیونی با انتقاد آشکار از باراک اعلام کرد : در حزب کادیما افرادی هستند که میل به کاهش قدرت آن دارند و از همین رو با باراک همراهی می کنند.

با این اوصاف تا زمان مشخص شدن نتیجه ریاست حزب کادیما، رژیم صهیونیستی هر روز شاهد کشمکش میان مقامات خود برای تصدی نخست وزیری آن خواهد بود، کشمکشی که به لرزان تر شدن پایه های این رژیم جعلی منجر می شود و این در حالی است که آمریکا امیدورا است در پایان سال جاری میلادی مذاکرات صلح را میان تل آویو و تشکیلات خودگردان به سرانجام برساند. آیا به راستی رسیدن به صلح در شرایطی که وضعیت رژیم صهیونیستی مشخص نیست و مقامات آن در حال جنگ قدرت هستند امکان پذیر است؟  
 

 

کد خبر 731413

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha