۲۳ مرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۵۷

در گفتگو با مهر عنوان شد:

ایجاد MBA بیوتکنولوژی / تشریح مصوبات شورای گسترش علوم پزشکی

ایجاد MBA بیوتکنولوژی / تشریح مصوبات شورای گسترش علوم پزشکی

مدیرکل دفتر گسترش و ارزیابی آموزش پزشکی با تشریح مصوبات جلسه یکصد و هشتاد و هشتم شورای گسترش از ایجاد رشته مدیریت اجرایی (MBA) بیوتکنولوژی برای اولین بار در کشور خبر داد.

دکتر سید امیرمحسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به مصوبه شورای گسترش آموزش پزشکی رشته MBA بیوتکنولوژی برای نخستین بار در کشور در انستیتو پاستور ایران راه اندازی می شود.

وی با اشاره به رشته های جدید که در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) در دانشگاههای علوم پزشکی راه اندازی شد، اضافه کرد: بر اساس آخرین مصوبات شورا رشته "علوم اعصاب" در تهران و ایران و رشته "فیزیوتراپی" در شیراز، رشته "زیست فناوری پزشکی" در تربیت مدرس و علوم پزشکی بقیة الله در مقطع دکتری تخصصی راه اندازی شد.

ضیایی خاطرنشان کرد: همچنین رشته "باکتری شناسی پزشکی" در مشهد، رشته "تغذیه" در اصفهان، رشته های "بیولوژی تولید مثل"، "پروتئومیکس کاربردی" و "زیست فناوری پزشکی" در شهیدبهشتی، رشته "علوم تشریحی" در بقیة الله در مقطع دکتری تخصصی راه اندازی شد.

وی همچنین از موافقت شورای گسترش با راه اندازی دستیاری تخصصی پروتزهای دندانی و پریودانتیکس در دانشگاه شاهد، دستیاری تخصصی بیماریهای دهان و تشخیص در زاهدان، دستیاری تخصصی ارتودنسی در یزد و دستیاری تخصصی پاتولوژی دهان و فک و اندودنتیکس در شیراز خبر داد.

مدیرکل دفتر گسترش و ارزیابی آموزش پزشکی گفت: موافقت اصولی برای راه اندازی دانشکده دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان و ارتقاء دانشکده علوم پزشکی گناباد به دانشگاه علوم پزشکی از دیگر مصوبات این جلسه بود.

وی در خصوص رشته های جدید راه اندازی شده در آموزش تخصصی پزشکی بالینی خاطرنشان کرد: ایجاد دستیاری فوق تخصصی گوارش بالغین در اهواز و بقیة الله، دستیاری فوق تخصصی روماتولوژی در اصفهان، دستیاری تخصصی بیهوشی در اراک، دستیاری تخصصی پزشکی هسته ای در مرکز قلب شهید رجایی و دستیاری تخصصی آسیب شناسی در همدان در این جلسه شورای گسترش به تصویب رسید.

ضیایی با اشاره به رشته های جدید راه اندازی شده در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته گفت: در رشته آموزش پزشکی در شیراز، رشته اپیدمیولوژی در اصفهان، رشته بهداشت محیط  در زاهدان، رشته زیست فناوری پزشکی در بقیة الله، رشته تغذیه در اصفهان و رشته روانشناسی بالینی در شیراز دانشجو پذیرفته می شود.

مدیرکل دفتر گسترش و ارزیابی آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: رشته هایی نیز در مقطع کارشناسی پیوسته در دانشگاه های علوم پزشکی با موافقت شورای گسترش وزارت بهداشت راه اندازی شد که از آن جمله می توان به ایجاد رشته بهداشت عمومی در گناباد، رشته بهداشت محیط در شاهرود، رشته های گفتار درمانی و شنوایی سنجی در زاهدان، رشته کار درمانی در اصفهان، رشته شنوایی سنجی در همدان، رشته شنوایی سنجی در اهواز، رشته های گفتار درمانی و کاردرمانی در شیراز و رشته بهداشت محیط در بوشهر اشاره کرد.

کد خبر 732435

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha