محمد ابراهیم شرکا در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود: این اقدام به منظور شناسایی محل خطا و نرخ وقوع آن در شبکه توزیع از فناوری جدید GPS و سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS استفاده شده است.
وی افزود: در این روش پیاده سازی شده سیستم اطلاعات جغرافیایی استان و اطلاعات الکتریکی شبکه توزیع که براساس موقعیت مکانی جهانی و توسط دستگاه GPS برداشت شده به عنوان نقشه الکتریکی مبنا مورد استفاده قرار می گیرد.
معاون بهره برداری شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در ادامه تشریح کرد: به عنوان پایلوت در یکی از شهرستانهای تحت پوشش شرکت و در یک منطقه نمونه کلیه گروههای اجرایی اتفاقات و عملیات مجهز به دستگاه GPSشده اند.
وی تصریح کرد: به این ترتیب هنگامی که محل وقوع خطا شناسایی شد از طریق بی سیم کد مکان از GPS قرائت و مخابره می شود.
وی یادآور شد: این اطلاعات در سیستم مکانیزه اتفاقات (121) ثبت شده و پس از مراجعه گروه به محل اتفاقات اطلاعات مختصات مکانی از GPSتخلیه می شود.
وی متذکر شد: بدین صورت امکان تهیه هر گونه گزارش گرافیکی در جهت شناسایی نقاط ضعف شبکه و قسمت هایی از شبکه که حادثه خیز است فراهم می شود.
شرکا گفت: با اجرای این طرح تجزیه و تحلیل منطقی شبکه با هدف کاهش خطا از طریق برنامه ریزی جهت سرویس و تعمیرات پیشگیرانه و جایابی بهینه تجهیزات شبکه از جمله کلید قطع و وصل و ریکلورز با هزینه کمتر و سرعت بیشتر محقق می شود.
وی در پایان ابراز خرسندی کرد: نرم افزارهای بهره برداری این شرکت قابلیت تلفیق و کسب نتایج مطلوب را داراست.
نظر شما